Bokskampioen Carl Frampton zaterdag in ware slooppartij Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen Carl Frampton zaterdag in ware slooppartij

Bokskampioen Carl Frampton zaterdag in ware slooppartij
Bokskampioen Carl Frampton zaterdag in ware slooppartij

Het uitvallen van zijn oorspronkelijke tegenstander aanstaande zaterdag kan Carl Frampton nog wel eens flink wat hoofdpijn gaan bezorgen.

Carl Frampton zal het nu opnemen tegen de Schotse Darren Traynor. Wanneer hij deze zaterdag terugkeert naar de ring. De 33-jarige Frampton werd aanvankelijk geboekt om tegen Vahram Vardanyan te vechten.

Maar de Armeniër, die in Riga verblijft, kreeg visumproblemen en werd de toegang tot Engeland geweigerd. De tevens 33-jarige Traynor, bekend als een echte sloper is opgeroepen om in te vallen. Hij ziet het gevecht tegen een ringlegende als Frampton als een onverwachte en gouden kans.

Moeilijk gevecht

Traynor, een voormalig Schots kampioen, was ongeslagen in zijn eerste 11 gevechten. Totdat hij tegen Ryan Walsh kwam te staan. Dit was voor de Britse vedergewicht titel en werd hij na vijf ronden verslagen door Walsh.

"Het is teleurstellend voor Carl en onszelf. Carl gaat voor een derde wereldtitel. En kan zich zaterdagavond geen ongelukken veroorloven,"zegt promotor Frank Warren. Of het Traynor lukt voorbij Frampton te komen zal zaterdag moeten blijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws