Bokskampioen Andy Ruiz Jr maakt terugkeer naar de ring Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen Andy Ruiz Jr maakt terugkeer naar de ring

Bokskampioen Andy Ruiz Jr maakt terugkeer naar de ring
Bokskampioen Andy Ruiz Jr maakt terugkeer naar de ring

Het ziet er naar uit dat voormalig Bokskampioen Andy Ruiz Jr nog voor het einde van het jaar zal terugkeren naar de ring.

Ruiz heeft een nieuwe trainer, Eddy Reynoso en deze zegt dat hij verwacht dat zijn protégé voor het einde van 2020 weer de ring betreedt. In juni 2019 werd Anthony Joshua op verbluffende wijze door Ruiz onttroond in Madison Square Garden.

Dit zat Joshua niet lekker en deze liet de rematch clausule ingaan waardoor amper zes maanden later beide boksers weer tegenover elkaar stonden. Joshua claimde zijn wereldtitels terug en Ruiz verdween in de stilte.

December als richtdatum

Reynoso, verwacht dat Ruiz tijdens zijn terugkeer tegenover Chris Arreola zal staan. "Ik had vorige week een gesprek met zijn vader en zijn advocaten om te zien welke plannen er waren", zegt Reynoso tegen ESPN Deportes.

"Hij heeft een gevecht in december. We hopen ons goed voor te bereiden, wat hij wil van het boksen goed te combineren met wat ik daaraan kan bijdragen. Laten we zien hoe het gaat. Ik denk dat hij een vechter is die nog meer kan geven."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws