Bokskampioen Andy Ruiz geëerd door president van Mexico Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Andy Ruiz geëerd door president van Mexico

Bokskampioen Andy Ruiz geëerd door president van Mexico
Bokskampioen Andy Ruiz geëerd door president van Mexico

Andy Ruiz Jr kreeg alle eer van de president van Mexico tijdens een speciaal bezoek aan het Palacio Nacional

De Mexicaanse bokser is geëerd door de Mexicaanse president Andres Manuel Lopez Obrador na zijn verbluffende overwinning op Anthony Joshua. Ruiz werd hiermee de eerste zwaargewicht wereldkampioen boksen van het land.

Ruiz, die veel aandacht heeft gekregen sinds zijn winst op Joshua, Obrador nodigde Ruiz uit om hem te prijzen over zijn prestatie. Ruiz werd vergezeld door zijn trainer Manny Robles, vader en de WBA-president Gilberto Mendoza voor de speciale gelegenheid.

Snickers fan

De zwaargewicht werd deze week een nieuwe riem titel overhandigd om toe te voegen aan zijn collectie , Ruiz, de WBA, WBO en IBF wereldkampioen, bezit nu ook de Snickers zwaargewicht titel nadat hij zijn liefde voor de chocoladereep uitgesproken heeft.

ZIE OOK >> Andy Ruiz verslaat Anthony Joshua in een boksklassieker

Hij beweerde dat hij er één vóór elk gevecht at, hoewel hij niet voor zijn botsing met Joshua van de reep snoepte omdat de regels van de New York State Athletic Commission het gebruik van ongereguleerde stoffen in de kleedkamer verbieden voor gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws