Bokskampioen Amir Khan knockout door Illegale stoot (video) Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Amir Khan knockout door Illegale stoot (video)

Bokskampioen Amir Khan knockout door Illegale stoot (video)

Terence Crawford versloeg Amir Khan afgelopen nacht met een zogenaamde low-blow wat leidde tot een TKO (technische knockout).

Tijdens ronde 6, op 0:47 kwam de bokswedstrijd tussen Crawford en Khan ten einde. De wedstrijd die vooraf al in het voordeel van Crawford werd beoordeeld, begon in ronde 1 al spannend toen Crawford Khan naar het canvas sloeg met een counter rechts gevolgd door een strakke linkerhoek.

Velen verwachtten dat Khan sterk zou beginnen, maar in plaats daarvan was Crawford degene die zich vroeg als kanshebber manifesteerde. In de volgende rondes zette Crawford de druk voort en voegde hij lichaamswerk toe dat Khan pijn deed en hem meer dan eens in de problemen bracht.

Geen controle meer

In de zesde ronde leek Crawford compleet de controle te hebben. Hij deelde een lage stoot onder de gordel uit (Crawford ontkende dit in het interview na het gevecht). Khan was flink aangeslagen door de stoot en had een paar minuten nodig om te herstellen.

LEES OOK > Dillian Whyte krijgt Colombiaanse tegenstander

Dit betekende het einde van het gevecht. Khan gaaf aan bij zijn trainer Virgil Hinter dat hij niet verder kon boksen, Hunter informeerde de scheidsrechter dat Khan klaar was, en dat was dat. Doordat Khan ervoor koos om niet verder te gaan, was de uiteindelijke beslissing een TKO voor Crawford.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws