Bokskampioen Amir Khan introduceert professioneel boksen in Pakistan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskampioen Amir Khan introduceert professioneel boksen in Pakistan

Bokskampioen Amir Khan introduceert professioneel boksen in Pakistan

Amir Khan tekent bij Matchroom Boxing
Foto: Mark Robinson/Matchroom Boxing, Khan (L) met Eddie Hearn (R)

De uit Pakistan afkomstige Britse bokser Amir Khan heeft aangekondigd om vanaf 2019 professioneel boksen te introduceren in Pakistan. Khan ontmoette maandag de president van de Arabische zone van de World Boxing Council (WBC), Nouman Shah, om de toekomst van professioneel boksen in Pakistan te bespreken.

Khan zei dat hij professioneel boksen een unieke identiteit wil geven in Pakistan en daarom zijn we aan het werk gegaan. “Ik wil echt werken om boksen een unieke identiteit te geven in Pakistan,” zei hij.

Khan voegde er snel aan toe dat ze volgend jaar in Pakistan Super Boxing League (SBL) organiseren, wat een belangrijke rol voor hen zal spelen om boksen onder de aandacht te brengen.

Meerdere landen

Hij zei verder dat ze enorme kansen zullen bieden aan de getalenteerde boksers in Pakistan via hun ontwikkelingsprogramma. Ze besloten ook om een ​​bestuur op te richten om de licentie te verlenen aan de boksers die bereid zijn Pakistan te vertegenwoordigen.

Het is relevant hier te vermelden dat de WBC op 20 oktober Noman Shah van Pakistan aannam als de president van hun boksprogramma in de Arabische Zone, bestaande uit vijf landen waaronder India, Pakistan, Oman, Afghanistan en Iran.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page