Meervoudig bokskampioen opgepakt en in de cel gezet Nieuws
Nieuws

Meervoudig bokskampioen opgepakt en in de cel gezet

Meervoudig bokskampioen opgepakt en in de cel gezet
Meervoudig bokskampioen opgepakt en in de cel gezet

TMZ meld dat meervoudig boskampioen Adrien Broner gearresteerd is voor rijden met drank op in Miami Beach.

Dit is niet de eerste keer dat Broner opgepakt wordt voor een overtreding in het verkeer, in 2016 werd de bokser ook al eens opgepakt voor roekeloos rijgedrag. Broner werd vrijdagavond gearresteerd wegens verdenking van rijden onder invloed (DUI) en wordt vastgehouden in een gevangenis in Miami-Dade County.

Volgens het bestaande arrestatiebevel, werd de Broner om 20.45 uur lokale tijd door de politie van Miami-Dade aan de kant gezet. Er werd toen waargenomen dat hij dronken was, waarna hij naar een nabijgelegen politiebureau werd gebracht waar hij officieel werd aangeklaagd.

In de problemen

Broner (33-4-1, 24KO's) heeft niet meer gevochten sinds een eenzijdig verlies van 12 ronden tegen MannyPacquiao in hun Showtime Pay-Per-View headliner afgelopen januari in Las Vegas. De laatste overwinning voor Broner kwam in februari 2017 en nam in zijn Cincinnati een nipte 10-ronde beslissing over Adrian Granados.

De borgsom voor de voorlieg vrijlating van Broner werd vastgesteld op $ 1.000, de 30-jarige moet tot zaterdagochtend achter de tralies blijven, waarna borg kan worden betaald voor zijn vrijlating.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws