Boksicoon Fury stelt pensioen uit: 'Dit is waarom' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Fury stelt pensioen uit: 'Dit is waarom'

Boksicoon Fury stelt pensioen uit: 'Dit is waarom'

Tyson Fury zal zijn beslissing om met pensioen te gaan baseren van de uitkomst van de rematch van 23 juli tussen zwaargewicht kampioen Oleksandr Usyk en Anthony Joshua. Dit zegt bokspromotor Bob Arum tegen Fighthype.

WBC-kampioen Fury is alleen geïnteresseerd in het vechten tegen de man die overblijft in de rematch van Joshua versus Usyk. Niemand anders in de zwaargewicht divisie heeft enige interesse in Fury, aangezien deze al twee keer de beroemde ex WBC-kampioen Deontay Wilder versloeg en ook Dillian Whyte knock-out sloeg (lees verder onder video).

Fury is favoriet

Fury heeft de zwaargewicht divisie effectief opgeruimd en de enige overgebleven zijn Joshua en Usyk. ,,Fury gaat wachten tot het Joshua tegen Usyk gevecht is geweest. Pas dan zal hij een besluit nemen of hij wil doorgaan", zei Bob Arum tegen Fighthype.

Tegen Joshua vechten zou een fantastische wedstrijd zijn voor Fury, omdat het geld en de aandacht die hij voor deze wedstrijd zal krijgen enorm zal zijn. Fury is nog steeds in de bloei van zijn carrière en zou waarschijnlijk de grote favoriet zijn om de winnaar van de rematch tussen Joshua en Usyk te verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws