Boksicoon Tyson Fury uit pensioen 'Tegenstander bekend gemaakt' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Tyson Fury uit pensioen 'Tegenstander bekend gemaakt'

Boksicoon Tyson Fury uit pensioen 'Tegenstander bekend gemaakt'

Tyson Fury kondigt zijn terugkeer naar de boksring aan en benoemt als zijn tegenstander Dereck Chisora voor comeback-gevecht. Fury verdedigde in april de WBC-wereldtitel in het zwaargewicht door Dillian Whyte uit te schakelen in het Wembley Stadium.

Het Britse boksicoon kondigde na de wedstrijd aan met pensioen te gaan. Maar Fury heeft vandaag zijn terugkeer naar het boksen aangekondigd en heeft Dereck Chisora ​​genoemd als zijn tegenstander. Bekijk de video hieronder:

De 33-jarige Fury bevestigde zijn terugkeer in de sport en benoemde Isaac Lowe als zijn nieuwe trainer voor zijn comeback-gevecht tegen Chisora. ,,Ik heb altijd gezegd dat ik tegen Derek Chisora ​​zou vechten aan het einde van mijn carrière, en hier breken we opnieuw alle records en zetten we precedenten."

Fury heeft twee overwinningen op Chisora, nadat hij hem in 2011 en 2014 had verslagen. Het gevecht tussen Fury en Chisora zal later dit jaar plaatsvinden volgens de Britse bokskoning.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws