'Geen risico!' Mayweather Jr (45) maakt comeback tegen slechte bokser Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Geen risico!' Mayweather Jr (45) maakt comeback tegen slechte bokser

'Geen risico!' Mayweather Jr (45) maakt comeback tegen slechte bokser

Floyd Mayweather Jr. zal volgende maand in Dubai een oefenwedstrijd van acht ronden uitvechten tegen een vechter genaamd Don Moore. De bokslegende lijkt maar geen genoeg te krijgen van het maken van een comeback.

De 45-jarige Mayweather Jr neemt het op tegen Moore (42) op een helikopterplatform in Dubai. Het is onduidelijk waarom Mayweather de weinig bekende Moore als zijn tegenstander koos in plaats van een gepensioneerde, bekende bokser die interesse zou wekken.

Nu het gevecht in Dubai plaatsvond, vond Mayweather misschien dat het niet uitmaakt of hij tegen een goede tegenstander vocht. Het is een beetje verrassend dat Mayweather ervoor zou kiezen om tegen een volledig onbekende te vechten.

Niet bekend

Er zijn zoveel voormalige boksers van ongeveer de leeftijd van Mayweather die misschien open staan ​​voor het idee om tegen hem te vechten. Nogmaals, er zou een risico zijn als Mayweather vecht tegen een voormalige elite-bokser. Als zodanig vecht hij tegen een obscure bokser met een record vol met nietszeggende tegenstanders.

Moore, heeft sinds 2016 niet meer gevochten. Zijn carrière liep van 1999 tot 2016, maar helaas vocht hij nooit tegen een bokser van wereldklasse. Sommige boksfans zijn kritisch over Mayweather die op zijn leeftijd blijft vechten, maar hij houdt van de sport. Mayweather is het equivalent van een ouder wordende golfer die de sport niet kan opgeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws