Boksicoon Joshua stopt niet na nederlaag tegen Usyk: 'Later dit jaar terug'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksicoon Joshua stopt niet na nederlaag tegen Usyk: ‘Later dit jaar terug’

Boksicoon Joshua stopt niet na nederlaag tegen Usyk: ‘Later dit jaar terug’

Boksicoon Joshua stopt niet na nederlaag tegen Usyk: 'Later dit jaar terug'

Anthony Joshua zal naar verluidt later dit jaar terugkeren naar de ring tegen Deontay Wilder of Dillian Whyte. Afgelopen weekend leed de Brit een tweede nederlaag tegen Oleksandr Usyk, maar volgens manager Eddie Hearn is Joshua nog lang niet klaar.

Ondanks het verlies van zijn rematch tegen Oleksandr Usyk, heeft de Britse sportpromotor Eddie Hearn verklaard dat Anthony Joshua zal blijven vechten in de ring. Dit komt nadat een aantal boksexperts en professionals, waaronder voormalig WBO-kampioen cruisergewicht Johnny Nelson, suggereerde dat Joshua zou stoppen met de sport na zijn verlies tegen Usyk.

Grote gevechten

Zowel de 32-jarige Brits-Nigeriaanse bokser als zijn promotor, Eddie Hearn, hebben echter verklaard dat vervroegd pensioen geen optie is. ,,Ik vroeg Eddie of het mogelijk was om in november eruit te komen, omdat momentum belangrijk is in het boksen.” ‘Eddie zei december,’ merkte Joshua op (lees verder onder video).

,,Als het erop aankomt tegen wie ik vecht, is het één, komen allen.” Ik vind het niet erg als wie het wil, het krijgt.” Hearn vertelde journalisten dat Joshua nog veel geweldige gevechten voor de boeg heeft. ,,Er was sprake van dat hij met pensioen zou gaan in de aanloop”, zei Hearn.

Niet met pensioen

Waarom zou je overwegen om met pensioen te gaan nadat je nipt hebt verloren aan de pond-voor-pond nummer één? Het draait allemaal om de passie.” Het hangt er allemaal van af of je het nog wilt. Zijn interview na het gevecht toonde aan hoe graag hij ernaar verlangde.”

Hearn noemde toen voormalig WBC-zwaargewichtkampioen Deontay Wilder en oude rivaal Dillian Whyte als potentiële tegenstanders. Ik zou hem graag weer in de ring zien. Misschien zelfs eind december,’ voegde Hearn eraan toe. “Er zullen massale gevechten voor hem zijn. Deontay Wilder, Dillian Whyte.”

Bekijk ook

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! 'Superbon uitgeschakeld'

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! ‘Superbon uitgeschakeld’

Tayfun Ozcan vecht morgen alsnog tegen Marat Grigorian

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews,

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page