Boksicoon Deontay Wilder mega comeback gevecht aangeboden Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Deontay Wilder mega comeback gevecht aangeboden

Boksicoon Deontay Wilder mega comeback gevecht aangeboden

Deontay Wilder is een enorm gevecht aangebonden nu de Amerikaanse ster zijn comeback naar het boksen bevestigt heeft. Tyson Fury's ex-rivaal Otto Wallin richt zich op Wilder en ziet een gevecht wel zitten.

Het komt met de status van de WBC-titel die nog steeds op het spel staat nadat Tyson Fury zijn pensionering aankondigde. Maar de Britse zwaargewicht legende is niet ontdaan van de titel en er wordt verwacht dat hij een ommekeer zou kunnen maken.

Ondertussen bevestigde Wilder, 36, dat hij een bokscomeback zal maken nadat hij niet meer heeft gevochten sinds de nederlaag tegen Fury, 33, in oktober 2021. Wallin's promotor Dmitriy Salita wil zijn bokser zien vechten tegen Wilder.

Andere tegenstander

Salita vertelde BoxingScene: ,,Ik denk dat Otto graag tegen Deontay Wilder zou vechten. Ik denk dat dat een geweldig gevecht is dat heel logisch is, omdat Otto, Tyson Fury het moeilijkste gevecht van zijn carrière gaf", aldus Salita.

Het is duidelijk dat Wilder twee keer van Fury verloor in hun gedenkwaardige trilogie. Dus ik denk dat dat het gevecht is dat het meest logisch is. En ik heb zelfs contact opgenomen met Team Wilder en hen laten weten dat Otto beschikbaar kan zijn." Of Wilder een gevecht met Wallin ambieert valt te bezien. Deze zou zich richten op de winnaar van de remtatch tussen Anthony Joshua tegen Oleksandr Usyk in september.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws