Boksicoon Deontay Wilder mega comeback gevecht aangeboden
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksicoon Deontay Wilder mega comeback gevecht aangeboden

Boksicoon Deontay Wilder mega comeback gevecht aangeboden

Boksicoon Deontay Wilder enorm comeback gevecht aangeboden

Deontay Wilder is een enorm gevecht aangebonden nu de Amerikaanse ster zijn comeback naar het boksen bevestigt heeft. Tyson Fury’s ex-rivaal Otto Wallin richt zich op Wilder en ziet een gevecht wel zitten.

Het komt met de status van de WBC-titel die nog steeds op het spel staat nadat Tyson Fury zijn pensionering aankondigde. Maar de Britse zwaargewicht legende is niet ontdaan van de titel en er wordt verwacht dat hij een ommekeer zou kunnen maken.

Ondertussen bevestigde Wilder, 36, dat hij een bokscomeback zal maken nadat hij niet meer heeft gevochten sinds de nederlaag tegen Fury, 33, in oktober 2021. Wallin’s promotor Dmitriy Salita wil zijn bokser zien vechten tegen Wilder.

Andere tegenstander

Salita vertelde BoxingScene: ,,Ik denk dat Otto graag tegen Deontay Wilder zou vechten. Ik denk dat dat een geweldig gevecht is dat heel logisch is, omdat Otto, Tyson Fury het moeilijkste gevecht van zijn carrière gaf”, aldus Salita.

Het is duidelijk dat Wilder twee keer van Fury verloor in hun gedenkwaardige trilogie. Dus ik denk dat dat het gevecht is dat het meest logisch is. En ik heb zelfs contact opgenomen met Team Wilder en hen laten weten dat Otto beschikbaar kan zijn.” Of Wilder een gevecht met Wallin ambieert valt te bezien. Deze zou zich richten op de winnaar van de remtatch tussen Anthony Joshua tegen Oleksandr Usyk in september.

Bekijk ook

Rematch: Prochazka vs Teixeira UFC titelgevecht rond

Rematch: Prochazka vs Teixeira UFC titelgevecht rond

Prochazka en Teixeira zijn mondeling overeengekomen

Glory kampioen Robin van Roosmalen stopt met kickboksen

Glory kampioen Van Roosmalen stopt met kickboksen

Robin Roosmalen keert niet meer terug naar de kickboksring.

Rico moet tegen Plazibat! 'Glory moet belofte inlossen'

Rico moet tegen Plazibat vechten! ‘Glory moet belofte inlossen’ (video)

Het gevecht moet wel ergens over gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page