MOET JE ZIEN: Boksers doen dubbeltje in Las Vegas (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / MOET JE ZIEN: Boksers doen dubbeltje in Las Vegas (video)

MOET JE ZIEN: Boksers doen dubbeltje in Las Vegas (video)

De uppercut is een van de meest verrassende stoten in het boksen. Als een duveltje uit een doosje kun je er flink knock-out door gaan.

Tijdens het Top Rank boks event welke twee daags per week wordt gehouden in Las Vegas. Scoorde donderdag scoorde Vlad Panin en Benjamin Whitaker tegelijkertijd een uppercut. Dubbele knock-out hebben we al eens gezien maar een uppercut.

Wegtrekker

De presentatoren werden wild, er das dan wel geen publiek aanwezig, maar de zaal had op z’n kop gestaan. Natuurlijk wilde win de boks fans dit staaltje boksen de fans niet onthouden. Vlad Panin won uiteindelijk de wedstrijd van Benjamin Whitaker.

Jason Moloney (21-1, 18 KO’s) won een via unanieme beslissing tegen Leonardo Baez. Beide mannen waren headliners van de Top Ranks-zomerseries in het MGM Grand Conference Center in Las Vegas, Nevada. Maar het gevecht tussen Panin vs Whitaker zal zeker de geschiedenis in gaan voor de dubbele uppercut.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page