AFSCHUWELIJK: Bokser doodgeschoten tijdens ruzie Nieuws
Nieuws

AFSCHUWELIJK: Bokser doodgeschoten tijdens ruzie

AFSCHUWELIJK: Bokser doodgeschoten tijdens ruzie
AFSCHUWELIJK: Bokser doodgeschoten tijdens ruzie

Hij vocht zijn laatste gevecht in een boksring afgelopen zaterdag en verloor zijn leven slechts twee dagen later, bokser Yendris Rodríguez Valdéz.

Afgelopen maandag werd de Cubaanse bokser Yendris Rodríguez Valdéz doodgeschoten door een persoon in Miami. De tragedie van zijn dood heeft de lokale boksscène in Miami, Florida geschokt. Osmiri Fernández, hoofd van Moro's Boxing Gym, het sportcomplex in Miami waar de Cubaanse bokser trainde, brak het slechte nieuws op sociale media:

Laffe actie

“Een laffe actie kostte het leven van een van onze atleten. Deze zaterdag had hij een van zijn beste gevechten in zijn professionele carrière. Yendris Rodríguez Valdéz, die we El Veloz hebben genoemd, rust in vrede. " Afgelopen zaterdag vocht Valdez om een ​​gelijkspel met debutant Drew Dwelly, op de Miami-Dade Fairgrounds.

Slechts 48 uur later zou hij het gevecht voor zijn leven verliezen. Rodriguez had ruzie met de persoon die hem zou hebben vermoord op een boerderij in Krome, ten zuiden van Miami, waar varkens worden verkocht en gedood voor het nieuwe jaar en waar de bokser werkte. Er zijn nog veel details onbekend over het incident.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws