AFSCHUWELIJK: Bokser doodgeschoten tijdens ruzie – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / AFSCHUWELIJK: Bokser doodgeschoten tijdens ruzie

AFSCHUWELIJK: Bokser doodgeschoten tijdens ruzie

AFSCHUWELIJK: Bokser doodgeschoten tijdens ruzie

Hij vocht zijn laatste gevecht in een boksring afgelopen zaterdag en verloor zijn leven slechts twee dagen later, bokser Yendris Rodríguez Valdéz.

Afgelopen maandag werd de Cubaanse bokser Yendris Rodríguez Valdéz doodgeschoten door een persoon in Miami. De tragedie van zijn dood heeft de lokale boksscène in Miami, Florida geschokt. Osmiri Fernández, hoofd van Moro’s Boxing Gym, het sportcomplex in Miami waar de Cubaanse bokser trainde, brak het slechte nieuws op sociale media:

Laffe actie

“Een laffe actie kostte het leven van een van onze atleten. Deze zaterdag had hij een van zijn beste gevechten in zijn professionele carrière. Yendris Rodríguez Valdéz, die we El Veloz hebben genoemd, rust in vrede. ” Afgelopen zaterdag vocht Valdez om een ​​gelijkspel met debutant Drew Dwelly, op de Miami-Dade Fairgrounds.

Slechts 48 uur later zou hij het gevecht voor zijn leven verliezen. Rodriguez had ruzie met de persoon die hem zou hebben vermoord op een boerderij in Krome, ten zuiden van Miami, waar varkens worden verkocht en gedood voor het nieuwe jaar en waar de bokser werkte. Er zijn nog veel details onbekend over het incident.

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page