Bokser Tyson Fury doneert € 8 miljoen aan de armen en daklozen Nieuws
Nieuws

Bokser Tyson Fury doneert € 8 miljoen aan de armen en daklozen

Bokser Tyson Fury doneert € 8 miljoen aan de armen en daklozen
Bokser Tyson Fury doneert € 8 miljoen aan de armen en daklozen

Na persoonlijke gevechten met depressie, alcohol- en drugsmisbruik, voltooide het 30-jarige zwaargewicht de perfecte comeback in Los Angeles afgelopen weekend tegen Deontay Wilder. Het einde werd echter bedorven door wat velen beschouwen als een dubieuze scorekaart van de juryleden.

Maar hoewel hij niet echt een overwinning claimt bij zijn terugkeer naar de ring, kan hij ongetwijfeld worden beschouwd als een winnaar in elke andere zin des woord.. Na tientallen kilo's te zijn afgevallen ter voorbereiding op het gevecht en de zelfmoordgedachten te hebben afgeschud, is de 'zigeunerkoning' nu van plan anderen te helpen hun strijd te overwinnen.

Van Fury wordt verwacht dat hijde € 8 miljoen die hij verdiende in zijn dramatische botsing met Wilder, zal spenderen aan het helpen van armen en daklozen. Volgens Der Spiegel zei hij: "Ik ga het geven aan de armen en ik ga huizen bouwen voor de daklozen. "

Geen interesse

"Ik heb er niet echt veel aan, ben niet geïnteresseerd om miljonair of miljardair te worden, ik ben een bokser en geen zakenman en ik zal waarschijnlijk dezelfde route volgen als elke andere bokser. Je kunt het niet met je meenemen als je doodgaat, dus ik kan er net zo goed iets mee doen en mensen helpen die zichzelf niet kunnen helpen."

Na het gevecht gaf een aangeslagen Fury een gepassioneerde speech in de camera die ongetwijfeld talloze kijkers motiveert om te blijven vechten tegen hun eigen demonen.

Bokser Tyson Fury doneert € 8 miljoen aan de armen en daklozen

LEES OOK:

Tyson Fury vs Deontay Wilder uitslag: 'Frank Warren eist onderzoek en rematch'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws