Bokser Steve Suppan stelt organisatie Ben Bril Memorial teleur Nieuws
Nieuws

Bokser Steve Suppan stelt organisatie Ben Bril Memorial teleur

Bokser Steve Suppan stelt organisatie Ben Bril Memorial teleur
Bokser Steve Suppan stelt organisatie Ben Bril Memorial teleur

De organisatie van de Ben Bril Memorial is niet blij met bokser Steve Suppan.

Daar waar de organisatie eerder bekend maakte op donderdag dat het wedstrijdprogram op één gevecht na rond was, valt er een gat en niet zomaar een.

De bokswedstrijd tijdens de Ben Bril Memorial tussen Suppan en Xavier Kohlen valt uit. Suphan laat het afweten en zal niet de ring betreden zo is te lezen in een persbericht van de organisatie, zegt Hans de Bruijn van de Ben Bril Organisatie in het persbericht.

Zwak excuus

"Vlak na het bekend gemaakte programma voor de Ben Bril Memorial heeft Steve Suppan ondanks een getekend contract laten weten niet te zullen boksen op donderdag 7 november in Carre. De simpele reden: hij heeft te druk met andere zaken."

ZIE OOK >> Ben Bril Memorial bijna rond

"De organisatie is ontstemd en betitelt hem als onbetrouwbaar. Wie twee maanden geleden zijn handtekening zet onder een officiële overeenkomst en zich nu dus terugtrekt bewijst de bokssport een slechte dienst."

Grote gevolgen

"Zijn verweer dat de organisatie ruim de tijd heeft om een vervanger te zoeken slaat nergens op. Jammer. De kwestie wordt verder juridisch uitgezocht. Voor Xavier Kohlen, die zou boksen om het Nederlands kampioenschap, wordt een vervanger gezocht. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws