Bokser slaat door na brute 'KO'! 'Ik wachtte 4 jaar' (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokser slaat door na brute ‘KO’! ‘Ik wachtte 4 jaar’ (video)

Bokser slaat door na brute ‘KO’! ‘Ik wachtte 4 jaar’ (video)

Houston Alexander keerde afgelopen nacht terug naar de vechtsport na een afwezigheid van 4 jaar. De Amerikaan wist op brute wijze zijn tegenstander Wes Combs knock-out te slaan bij BKFC in Omaha. Terwijl deze al in slaap was sloeg Alexander nog even na.

UFC-veteraan Alexander bewees dat ringroest misschien tot het verleden behoort nadat hij een gewelddadige knock-out finish verdiende bij zijn terugkeer op BKFC 21. Het was een tijdje geleden dat we Alexander voor het laatst in actie zagen. Sinds hij in 2017 opeenvolgende gevechten verloor tijdens zijn tijd bij Primus FC en Extreme Challenge.

Geen ringroest

Alexander is een van de meest doorgewinterde veteranen in vechtsporten van vandaag, hij maakte zijn UFC-debuut in 2007 en zijn professionele vechtdebuut gaat helemaal terug tot 2001. Met een rechtse hoek die Combs knock-out sloeg, maakte Alexander een einde aan de wedstrijd.

Terwijl Combs al uitgestrekt op het canvas lag deelde Alexander nog een stoot uit. Na de blote vuist bokswedstrijd zei de vechter; ,,Ik heb hier vier jaar op gewacht, maar ik heb het nog in mij. ” En daar lijkt geen woord van gelogen.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page