? | Bokser keert na mes in het gezicht weer terug naar de ring Nieuws
Nieuws

? | Bokser keert na mes in het gezicht weer terug naar de ring

? | Bokser keert na mes in het gezicht weer terug naar de ring
? | Bokser keert na mes in het gezicht weer terug naar de ring

Een avondje stappen eindige voor amateurbokser Robbie Pattinson vorig jaar met een centimeters lang keukenmens in zijn gezicht.

De 21-Pattinson werd door zijn aanvaller Scott Topping in zijn gezicht gestoken, de bokser had geluk want het mes miste maar net zijn linkeroog. Een centimeter naar links of rechts en hij had zijn oog moeten missen. Sportnieuws ontdekte het verhaal van de bokser.

Alhoewel hij een moeilijk herstel had keert de bokser toch terug naar de ring dit weekend. Na het incident lag Pattinson 3 dagen lang in coma en heeft nog steeds moeite met eten. Toch is het een taaie want 2 dagen na zijn ontslag uit het ziekenhuis stond hij alweer in de gym.

Laffe actie

"Ik heb zin in mijn terugkeer", zei Pattinson tegen The Sun. "Zeker na alles wat er is gebeurd. Ik moet terugkeren, anders gebeurt het nooit." Topping die nog steeds vastzit en levenslang kan krijgen voor zijn afschuwelijke daad viel de vriendin van de bokser lastig.

Dit mondde uit in een gevecht, toen Topping zag dat hij aan de verliezende hand was trok hij het mes en plantte dit in het gezicht van Pattison. Gelukkig liep het redelijk goed af maar het had ook anders kunnen zijn. Als Pattinson zijn wedstrijd wint dit weekend is het ook een overwinning op zichzelf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws