Bokser Lomachenko reageert op uitdaging UFC-vechter Cejudo Nieuws
Nieuws

Bokser Lomachenko reageert op uitdaging UFC-vechter Cejudo

Bokser Lomachenko reageert op uitdaging UFC-vechter Cejudo
Bokser Lomachenko reageert op uitdaging UFC-vechter Cejudo

Afgelopen weekend daagde UFC wereldkampioen in twee gewichtklassen Henry Cejudo, bokskampioen Vasyl Lomachenko uit tot een gevecht.

Cejudo kwam op het idee om Lomachenko uit te dagen na de overwinning van voormalig MMA-vechter Artem Lobov op ex-bokser Pauli Malignaggi. Lobov en Malignaggi stonden zaterdag tegenover elkaar in een blote vuist bokswedstrijd die Lobov won.

Cejudo toog naar Twitter om de mening te vragen aan de fans hoe hij het zou doen als UFC-kampioen tegen Lomachenko. De meningen daarop waren verdeeld en het zou moeten afhangen wat voor gevecht het zou zijn, MMA of boksen. Lomachenko bleef even stil maar reageerde zondag dan toch even.

Op welke regels zal er gevochten worden

"Cejudo haalt een grote overwinning op Marlon Moraes om de vacante 135-pond titel te veroveren. Nu regeert hij als zowel de 125 en 135-pond kampioen van de in Las Vegas gevestigde organisatie. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij een voormalig Olympisch gouden medaillewinnaar-worstelaar is. Helaas zal "Triple C" waarschijnlijk de rest van 2019 missen met een schouderblessure. "

ZIE OOK>> UFC kampioen Cejudo daagt bokskampioen Lomachenko uit

Met andere woorden Lomachenko ziet ernst er niet van in, bovendien is Cejudo geblesseerd en zal de rest van 2019 buiten gevecht blijven. Wat betreft Lomachenko, hij blijft een van de beste boksers ter wereld. Ook heeft Lomachenko Muay Thai training gevolgd, dus misschien is een gevecht met Cejudo in de toekomst mogelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws