Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokser kus: Pikante video opgedoken van beoogd slachtoffer

Bokser kus: Pikante video opgedoken van beoogd slachtoffer

Vorige week zaterdagavond maakte zwaargewicht bokser Kubrat Pulev, een snel einde aan een interview door een journaliste vast te grijpen en te kussen.

Een daad die waarvan de journaliste beweerde ‘ongewenst’ en ‘onwettig’ te zijn, ondanks dat Pulev volhield dat zij vrienden zijn. De journaliste Jenny ‘SuShe’ Ravalo, huurde afgelopen week een bekende vrouwenrechten advocaat in om haar bij te staan. Alle register werden opengetrokken richting Pulev, maar is Ravalo wel eerlijk geweest.

Via social media kwam er een video boven water waar klaarblijkelijk Ravalo op te zien is, terwijl zij een lapdance doet op de schoot van een teamlid. De video is gemaakt na het gevecht, het is niet duidelijk of het voor of na het interview is. Ook Pulev is rechts op de video te zien.

Het #metoo effect

De video impliceert dat Ravalo wel degelijk Pulev kent en zelfs feest vierde met hem en zijn team. Of dit een kus op de mond rechtvaardigt laat zich bezien. Pulev moet overigens flink op de blaren zitten voor zijn gedrag, zijn bokslicentie is inmiddels ingetrokken, wat deverdere juridische gevolgen zullen zijn zal aankomende tijd bekend worden.

Bekijk ook

Boksen: Manny Pacquiao vs Amir Khan bevestigt

Pacquiao vs Khan wordt al jaren besproken en zal nu in november dit jaar plaatsvinden.

Hughie Fury de ring in tegen Sam Sexton voor de Britse titel

Boksen: Hughie Fury vs. Samuel Peter in Saoedi-Arabië

Hughie Fury wordt geconfronteerd met voormalig WBC zwaargewicht kampioen Samuel Peter.

Boksen: Lomachenko brak hand tijdens knock-out op Crolla (video)

Bokser Lomachenko reageert op uitdaging UFC-vechter Cejudo

Afgelopen weekend daagde UFC wereldkampioen in twee gewichtklassen Henry Cejudo, bokskampioen Vasyl Lomachenko uit tot een gevecht.