Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokser kus: Pikante video opgedoken van beoogd slachtoffer

Bokser kus: Pikante video opgedoken van beoogd slachtoffer

Vorige week zaterdagavond maakte zwaargewicht bokser Kubrat Pulev, een snel einde aan een interview door een journaliste vast te grijpen en te kussen.

Een daad die waarvan de journaliste beweerde ‘ongewenst’ en ‘onwettig’ te zijn, ondanks dat Pulev volhield dat zij vrienden zijn. De journaliste Jenny ‘SuShe’ Ravalo, huurde afgelopen week een bekende vrouwenrechten advocaat in om haar bij te staan. Alle register werden opengetrokken richting Pulev, maar is Ravalo wel eerlijk geweest.

Via social media kwam er een video boven water waar klaarblijkelijk Ravalo op te zien is, terwijl zij een lapdance doet op de schoot van een teamlid. De video is gemaakt na het gevecht, het is niet duidelijk of het voor of na het interview is. Ook Pulev is rechts op de video te zien.

Het #metoo effect

De video impliceert dat Ravalo wel degelijk Pulev kent en zelfs feest vierde met hem en zijn team. Of dit een kus op de mond rechtvaardigt laat zich bezien. Pulev moet overigens flink op de blaren zitten voor zijn gedrag, zijn bokslicentie is inmiddels ingetrokken, wat deverdere juridische gevolgen zullen zijn zal aankomende tijd bekend worden.

Bekijk ook

Promotor beweert: Afro-Amerikaanse boksers slachtoffers racisme

Sarah Fina, van Greg Cohen Promotions beweert dat Afro-Amerikaanse boksers zwaar gediscrimineerd worden.

Bokskampioen Amir Khan knockout door Illegale stoot (video)

Terence Crawford versloeg Amir Khan afgelopen nacht met een zogenaamde low-blow wat leidde tot een TKO (technische knockout).

Boksen: Dillian Whyte vs. Oscar Rivas officieel aangekondigd

Dillian Whyte zal Oscar Rivas treffen wanneer hij terugkeert op 20 juli in de O2 Arena in Londen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT