Bokser kus: Pikante video opgedoken van beoogd slachtoffer Nieuws
Nieuws

Bokser kus: Pikante video opgedoken van beoogd slachtoffer

Bokser kus: Pikante video opgedoken van beoogd slachtoffer

Vorige week zaterdagavond maakte zwaargewicht bokser Kubrat Pulev, een snel einde aan een interview door een journaliste vast te grijpen en te kussen.

Een daad die waarvan de journaliste beweerde 'ongewenst' en 'onwettig' te zijn, ondanks dat Pulev volhield dat zij vrienden zijn. De journaliste Jenny ‘SuShe’ Ravalo, huurde afgelopen week een bekende vrouwenrechten advocaat in om haar bij te staan. Alle register werden opengetrokken richting Pulev, maar is Ravalo wel eerlijk geweest.

Via social media kwam er een video boven water waar klaarblijkelijk Ravalo op te zien is, terwijl zij een lapdance doet op de schoot van een teamlid. De video is gemaakt na het gevecht, het is niet duidelijk of het voor of na het interview is. Ook Pulev is rechts op de video te zien.

Het #metoo effect

De video impliceert dat Ravalo wel degelijk Pulev kent en zelfs feest vierde met hem en zijn team. Of dit een kus op de mond rechtvaardigt laat zich bezien. Pulev moet overigens flink op de blaren zitten voor zijn gedrag, zijn bokslicentie is inmiddels ingetrokken, wat deverdere juridische gevolgen zullen zijn zal aankomende tijd bekend worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws