Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokser kus: Pikante video opgedoken van beoogd slachtoffer

Bokser kus: Pikante video opgedoken van beoogd slachtoffer

Vorige week zaterdagavond maakte zwaargewicht bokser Kubrat Pulev, een snel einde aan een interview door een journaliste vast te grijpen en te kussen.

Een daad die waarvan de journaliste beweerde ‘ongewenst’ en ‘onwettig’ te zijn, ondanks dat Pulev volhield dat zij vrienden zijn. De journaliste Jenny ‘SuShe’ Ravalo, huurde afgelopen week een bekende vrouwenrechten advocaat in om haar bij te staan. Alle register werden opengetrokken richting Pulev, maar is Ravalo wel eerlijk geweest.

Via social media kwam er een video boven water waar klaarblijkelijk Ravalo op te zien is, terwijl zij een lapdance doet op de schoot van een teamlid. De video is gemaakt na het gevecht, het is niet duidelijk of het voor of na het interview is. Ook Pulev is rechts op de video te zien.

Het #metoo effect

De video impliceert dat Ravalo wel degelijk Pulev kent en zelfs feest vierde met hem en zijn team. Of dit een kus op de mond rechtvaardigt laat zich bezien. Pulev moet overigens flink op de blaren zitten voor zijn gedrag, zijn bokslicentie is inmiddels ingetrokken, wat deverdere juridische gevolgen zullen zijn zal aankomende tijd bekend worden.

Bekijk ook

Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Tyson Fury is klaar met het thuiszitten. De bokskampioen is nu meer dan een jaar ...

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de ...

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page