Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOKSER IS ER KLAAR MEE: ‘Noem me nigger en ik sloop je’

BOKSER IS ER KLAAR MEE: ‘Noem me nigger en ik sloop je’

‘Noem me een nikker en ik sloop wie dan ook!’ Bokser J’Leon Love doet een waarschuwing uitgaan naar een ieder die hem beledigt.

Bokser J’Leon Love in sparring sessie met top kickbokser Nieky Holzken

De Amerikaanse bokser J’Leon Love is er klaar mee dat mensen heel snel het gewraakte ‘N’ woord gebruiken. Ook de bokser heeft er last van en reageert furieus op het feit dat iemand het woord Nikker gebruikte als commentaar op een video.

De super middengewicht bokser Love beloofde de haat uit een ieder te slaan die het woord tegen hem durft te gebruiken. “Noem me een nigger en ik beloof dat ik ik je sloop. Ik wil gewoon van tevoren een waarschuwing versturen ”, schreef de 32-jarige.

Kwalijk woord

De uitbarsting van de bokser kwam tot uiting in een duidelijk antwoord, niet op de huidige politieke en raciale spanningen die Amerika overspoelen en die voortkomen uit de moord op George Floyd in hechtenis. Maar uit video’s die circuleren op sociale media met het gebruik van het woord.

De tweet kreeg een gemengde reactie van enkele van zijn volgers, die hem ervan beschuldigden nodeloos agressief te zijn. Een Twitter-gebruiker vertelde hem dat hij “fucking volwassen moet worden”, waarop de bokser antwoordde: “Of anders wat? Zeg je dat ik moet opgroeien omdat mijn menig uit?”

Oprotten

“Zoals ik al zei, als iemand mij zou bellen, zoals zoveel video’s die ik op internet heb bekeken, zal ik de shit uit zijn dak slaan. Als je de tweet niet leuk vindt, blijf dan scrollen of ontvolg me. ” Een familielid raadde hem aan om acht te slaan op het advies van zijn grootmoeder over ‘dat schelden geen zeer doet’ en dat woorden je nooit pijn zullen doen.

Maar Love was niet in de stemming voor spreekwoorden, maar bood in plaats daarvan de woorden blijkbaar van zijn moeder aan. “Haar dochter heeft het me geleerd als je iemand over je heen laat lopen, dan doet iedereen het.” En daar heeft hij een punt.

Bekijk ook

VIDEO: MMA-vechter betrapt pedofiel op strand Almere

Top worstelaar en MMA-vechter Joey Berkenbosch heeft afgelopen donderdag een betrapte pedofiel in bedwang gehouden ...

🎥 DOS SANTOS VS ROZENSTRUIK: Sranang Power of Brazil killer?

Aankomende zaterdagnacht staan Junior Dos Santos en Jairzinho Rozenstruik tegenover elkaar tijdens UFC 252. In ...

ZONDER GENADE: Ontslagen UFC-vechter doorbreekt stilte

Ray Borg heeft zijn eerste openbare verklaring afgelegd sinds zijn UFC-ontslag. Hij werd genadeloos aan ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page