Bokser in coma geslagen voor ogen geschokte fans (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokser in coma geslagen voor ogen geschokte fans (video)

Bokser in coma geslagen voor ogen geschokte fans (video)

Hero Tito, een Indonesische topbokser is in Coma geslagen afgelopen zondag in Jakarta. Tito vocht tegen James Mokoginta voor de Nationale lichtgewicht titel.

De 35-jarige Hero Tito (Echte naam Heru Purwanto. red.), was verwikkeld in een zwaar bevochten wedstrijd tegen mede-Indonesische veteraan-bokser James Mokoginta. Het gevecht was voor de vacante Indonesische Boxing Association (ATI/IBA) Nationale lichtgewicht titel. De clash was live op de nationale televisie te zien (zie video hieronder).

In ronde zeven toen een rechtse uppercut door Mokoginta verwoestend hard op Tito's kaak belandde, ging het fout. Waardoor Tito hard en plat op zijn rug neerkwam. De gekwetste Tito probeerde overeind te komen door een paar seconden op de mat te zitten terwijl hij naar de tel luisterde.

Schokkend

Tragisch genoeg zakte Tito weer in elkaar, totaal bewusteloos, en raakte in een directe coma. Tito is een ervaren vechter en is de afgelopen 16 jaar een actieve profbokser geweest. Waarbij hij 29 keer won in 47 gevechten, 16 gevechten verloor, waarvan 5 nederlagen door middel van knock-out.

Zijn laatste verloren door stilstand was een ronde 6 TKO bijna 3 jaar geleden in Melbourne, Australië. Het gevecht van afgelopen zondag vond plaats in Holywings Night Club Gatot Subroto in de Indonesische hoofdstad Jakarta.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws