HEFTIG: Bokser met epileptische aanval wint wedstrijd Nieuws
Nieuws

HEFTIG: Bokser met epileptische aanval wint wedstrijd

HEFTIG: Bokser met epileptische aanval wint wedstrijd
HEFTIG: Bokser met epileptische aanval wint wedstrijd

Een angstig moment zaterdagnacht tijdens een bokswedstrijd in The Alamodome in San Antonio, Texas.

Tijdens het voorprogramma van Munguia vs O’Sullivan welke live werd uitgezonden via streamingdienst DAZN, kregen de boksfans de schrik van hun leven. George Rincon (10-0, 7KO's) die tegenover Diego Perez (13-10-1, 11KO's) stond, kreeg een epileptische aanval en raakte buiten westen.

Voordat Rincon instortte raakte hij Perez met een rechtse hoek om de eerste knock-down van de wedstrijd te scoren. Er volgde nog een aantal knockdowns en Perez kreeg het zwaar te verduren. Perez slaagde erin terug te komen, maar werd gedwongen defensief te boksen.

Toch gewonnen

Rincon bleef in evenwicht en raakte Perez met een linkerhoek om hem voor een tweede keer naar het doek te sturen. Een rechtse hoek naar het lichaam maakte de weg vrij voor de derde en laatste knockdown van het gevecht, waardoor scheidsrechter Wilfredo Esperon de wedstrijd stopte.

Rincon claimde de overwinning en werd na de wedstrijd naar het ziekenhuis vervoerd samen met collega bokser Dennis Okoth die op een brancard werd afgevoerd nadat hij in de ring zuurstof kreeg toegediend. Naar verluidt gaat het goed met beide boksers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws