Bokser Dillian Whyte neemt Deontay Wilder onder vuur Nieuws
Nieuws

Bokser Dillian Whyte neemt Deontay Wilder onder vuur

Bokser Dillian Whyte neemt Deontay Wilder onder vuur

Zo ook bij Dillian Whyte die maandag naar twitter toog om te melden dat Wilder bijgenaamd The BronzeBomber, in zijn ogen een speciale WBC titel heeft verdiend, namelijk die van grootste lafaard.

"Felicitaties voor The BronzeBomber aan wie een speciale titel is toegekend door WBC Boxing. De WBC Worlds Big Coward-titel die bekend staat als de WBC titel, om mij succesvol als zijn officiële nr 1 gerangschikte uitdager, voor meer dan 800 dagen te ontwijken," zegt Whyte.

Veel geld in het laatje

Of Wilder zich iets aantrekt van de opmerking van Whyte valt te bezien, met het gevecht tegen Fury valt veel geld te verdienen naast de WBC titel, een gevecht tegen Whyte zou in ieder geval een paar miljoen minder opleveren voor Wilder. Verwacht wordt dat alleen al de PPV opbrengsten exorbitant hoog zullen zijn.

Zondag nam ook Tyson Fury Wilder op de korrel door te stellen dat deze maar beter kon komen op dagen voor de persconferentie. Bovendien noemde Fury, Wilder een bitch die slaag zal gaan krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws