Bokser blijkt ijskoude kikker tijdens staredown (video) Nieuws
Nieuws

Bokser blijkt ijskoude kikker tijdens staredown (video)

Bokser blijkt ijskoude kikker tijdens staredown (video)

Josh Warrington's volgende verdediging van zijn IBF-wereldtitel zal tegen Kid Galahad zijn.

Vooruitlopend op de bokswedstrijd werd het paar afgelopen weekend tegenover elkaar gezet in het Leeds Arena voetbalstadion, waar zij elkaar zullen treffen voor de titelstrijd op 15 juni aanstaande.

Warrington had een goed 2018 met overwinningen op Lee Selby (om IBF-kampioen te worden) en Carl Frampton (in zijn eerste verdediging). Hij had gehoopt meerdere titels te gaan claimen in 2019, maar moest in plaats daarvan zijn verplichte uitdager Galahad tegemoet treden.

Een teken van zwakte

Aan de staredown te zien zal het geen zachtaardig gevecht worden. Warrington oogde op het eerste gezicht zelfverzekerd en daagde Galahad verbaal uit. Deze blikte of bloosde niet en bleef Warrington met een ijskoude blijk aanstaren. "Hij begon als eerste te praten, een teken van zwakte," zei Galahad na afloop.

Met de bokswedstrijd is serieus geld te verdienen voor beide boksers, namelijk 1.6 miljoen pond voor de winnaar. Er werd flink geboden op de zogenaamde beurs maar promoter Frank Warren won het van Eddie Hearn (Anthony Joshua), die met 200.000 overboden werd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws