Bokser Anthony Joshua over Tyson en Wilder: 'jullie zijn stukken stront' Nieuws
Nieuws

Bokser Anthony Joshua over Tyson en Wilder: 'jullie zijn stukken stront'

Bokser Anthony Joshua over Tyson en Wilder: 'jullie zijn stukken stront'
Bokser Anthony Joshua over Tyson en Wilder: 'jullie zijn stukken stront'

Afgelopen week kreeg ,Anthony Joshua een hoge Engelse onderscheiding uit handen van Prins Charles. Maar voor zijn uitlatingen over eventuele tegenstanders in de ring, zal hij niet snel een lintje krijgen.

Na de rematch tussen Derek Chisora en Dillion Whyte afgelopen nacht in de O2 Arena in Londen, stapte Joshua de ring in op uitnodiging van Whyte. De laatste versloeg via knock-out Chisora in de elfde ronde.

Niet de moeite waard

En zoals het vaker gaat in de nasleep van een boks wedstrijd wilde Joshua wel even reageren op de uitdaging van Whyte. "Ik kom voor jou Whyte, mother fucker".

LEES OOK: Whyte vs Chisora 2 eindigt met brute knock-out

"Tyson Fury en Deontay Wilder zijn beiden stukken stront, daar ga ik mijn tijd niet aan verdoen. Aan jou wel Whyte ik kom voor jou. "

Joshua vs Whyte

Een clash tussen Joshua en Whyte staat kan dus worden verwacht, waar en wanneer het eventuele gevecht plaats zal vinden zal nog nader bekend worden gemaakt, maar dat het er komt lijkt haast wel zeker.

Anthony Joshua staat er om bekend nooit loze beloftes te doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws