Bokser Amir Khan pakt €7 miljoen voor wedstrijd tegen MMA-vechter Nieuws
Nieuws

Bokser Amir Khan pakt €7 miljoen voor wedstrijd tegen MMA-vechter

Bokser Amir Khan pakt €7 miljoen voor wedstrijd tegen MMA-vechter
Bokser Amir Khan pakt €7 miljoen voor wedstrijd tegen MMA-vechter

De Engelse bokser Amir Khan zal naar verluidt € 7 miljoen opstrijken voor een demo wedstrijd tegen een MMA-ster op 27 juli in Saoedi-Arabië.

De voormalige wereldkampioen boksen vocht zijn laatste wedstrijd tegen Terence Crawford en lijkt deze zomer schijnbaar een snelle terugkeer naar de ring te maken.

Eind vorig jaar deed Floyd Mayweather een soortgelijke actie door tegen de Japanse kickbokser Tenshin Nasukawa in een demo wedstrijd te boksen en nu, volgens de Daily Mail, zal Khan hetzelfde doen.

Snelle aankondiging

Er wordt beweerd dat de Brit in 'ver gevorderde gesprekken' is en dat de wedstrijd vrijdag of begin volgende week wordt aangekondigd. De wedstrijd zal naar verluidt via boksregels uitgevochten worden.

Het evenement zal een India vs Pakistan-thema hebben met als belangrijkste gebeurtenis dat Khan Pakistan vertegenwoordigt tegen een niet nader genoemde Indiase MMA-vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws