Boksen: Mike Zambidis maakt top comeback met slechts één arm Nieuws
Nieuws

Boksen: Mike Zambidis maakt top comeback met slechts één arm

Boksen: Mike Zambidis maakt top comeback met slechts één arm

Mike Zambidis die gisteren zijn comeback maakte na een lange afwezigheid, verbaasde vriend en vijand door zijn tegenstander te verslaan met slechts een arm.

Het is opmerkelijk dat Zambidis het gevecht won ondanks het feit dat hij maar met één arm kon boksen, omdat zijn biceps tijdens de wedstrijd waren gescheurd.

Een grote overwinning werd toch snel behaald door Zambidis tegen de Spanjaard Antonio Gomez tijdens de hoofd wedstrijd van het Breakout-evenement in Stuttgart, Duitsland.

Lang weggeweest

Iron Mike, die na 3,5 jaar terugkeerde naar de ring, won van Gomez's via unanieme beslissing na vier ronden, effectief stotend op het lichaam van de Spanjaard, en uit de hand toen hij de kans kreeg.

Zamdidis pakte de microfoon nadat hij gewonnen had, benadrukte dat deze blessure hem niet zou tegenhouden, hij zou klaar zijn voor iedere tegenstander en wacht de uitdagingen af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws