BOKSEN:  Zal Andy Ruiz nogmaals Anthony Joshua verslaan? Nieuws
Nieuws

BOKSEN: Zal Andy Ruiz nogmaals Anthony Joshua verslaan?

BOKSEN:  Zal Andy Ruiz nogmaals Anthony Joshua verslaan?
BOKSEN:  Zal Andy Ruiz nogmaals Anthony Joshua verslaan?

De boksfans zitten zaterdagavond op het puntje van hun stoelen als Andy Ruiz Jr en Anthony Joshua elkaar voor de tweede keer treffen.

Dit keer is Saudi Arabië de plek waar de twee zwaargewicht boksgiganten elkaar zullen treffen. Vanavond zal blijken of de Mexicaans-Amerikaanse Ruiz, de Engelsman Joshua nog een keer kan verslaan als in juni dit jaar en diens IBF, IBO, WBA en WBO titels afpakte.

ZIE OOK >> Andy Ruiz flink zwaarder dan Anthony Joshua

In de tussentijd is er veel heen en weer gepraat, zijn strategische spelletjes gespeeld tot op de laatste dag, waarop Ruiz zelfs flink te zijn toegenomen in gewicht waar Joshua zichzelf juist aanscherpte. De meningen over de uitslag lijken verdeeld maar net als in de eerste ontmoeting wordt Ruiz aangemerkt als de 'underdog', maar is dit wel terecht?

Wie zal deze keer winnen?

Tijdens hun eerste treffen liet 'dikkertje' Ruiz, Joshua een aantal keer zelfs naar het canvas vallen. Hiermee bewees Ruiz dat zijn lichaamsbouw en gewicht, welke was gevoed volgens eigen zeggen door een stevig Snickers dieet, onderschat werd maar het tegendeel bleek waar.

Werd Joshua daardoor op het verkeerde been gezet en onderschatte hij onterecht Ruiz? Dat antwoord kan alleen Joshua geven die niet veel losliet na zijn verlies. De kansen worden in het voordeel van Joshua ingeschat maar Ruiz kan zomaar eens voor nog een verrassing zorgen door Joshua opnieuw te straffen, wat denkt u wie wint er dit keer?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws