Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOKSEN: Zal Andy Ruiz nogmaals Anthony Joshua verslaan?

BOKSEN: Zal Andy Ruiz nogmaals Anthony Joshua verslaan?

De boksfans zitten zaterdagavond op het puntje van hun stoelen als Andy Ruiz Jr en Anthony Joshua elkaar voor de tweede keer treffen.

Dit keer is Saudi Arabië de plek waar de twee zwaargewicht boksgiganten elkaar zullen treffen. Vanavond zal blijken of de Mexicaans-Amerikaanse Ruiz, de Engelsman Joshua nog een keer kan verslaan als in juni dit jaar en diens IBF, IBO, WBA en WBO titels afpakte.

ZIE OOK >> Andy Ruiz flink zwaarder dan Anthony Joshua

In de tussentijd is er veel heen en weer gepraat, zijn strategische spelletjes gespeeld tot op de laatste dag, waarop Ruiz zelfs flink te zijn toegenomen in gewicht waar Joshua zichzelf juist aanscherpte. De meningen over de uitslag lijken verdeeld maar net als in de eerste ontmoeting wordt Ruiz aangemerkt als de ‘underdog’, maar is dit wel terecht?

Wie zal deze keer winnen?

Tijdens hun eerste treffen liet ‘dikkertje’ Ruiz, Joshua een aantal keer zelfs naar het canvas vallen. Hiermee bewees Ruiz dat zijn lichaamsbouw en gewicht, welke was gevoed volgens eigen zeggen door een stevig Snickers dieet, onderschat werd maar het tegendeel bleek waar.

Werd Joshua daardoor op het verkeerde been gezet en onderschatte hij onterecht Ruiz? Dat antwoord kan alleen Joshua geven die niet veel losliet na zijn verlies. De kansen worden in het voordeel van Joshua ingeschat maar Ruiz kan zomaar eens voor nog een verrassing zorgen door Joshua opnieuw te straffen, wat denkt u wie wint er dit keer?

Bekijk ook

🎥 Mini Instagram ster slaat tegenstander knock-out en wordt moslim

Alhoewel klein van postuur is zijn naam groot ‘Likkleman’ Instagram influencer, ex-crimineel en sinds kort ...

BOEK: Vechtlegende Joop Kasteel en het gevecht van zijn leven

Joop Kasteel is een legende in de vecht- en krachtsportwereld. Binnenkort verschijnt het boek over ...

GEEN BENEN NODIG: Rolstoel bokser ramt aanvaller knock-out

Er wordt wel eens gezegd dat bij het boksen de meeste kracht vanuit de benen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page