Boksen: Veel animo voor Ben Bril Memorial in Carré Nieuws
Nieuws

Boksen: Veel animo voor Ben Bril Memorial in Carré

Boksen: Veel animo voor Ben Bril Memorial in Carré
Boksen: Veel animo voor Ben Bril Memorial in Carré

De kaartverkoop voor het Ben Bril Memorial welke gehouden wordt op 7 november in het Amsterdamse Carré loopt voortvarend.

De organisatie meld op de site van de Nederlandse boksbond dat de kaartverkoop voor de dertiende Ben Bril Memorial de stoutste verwachtingen overtreft. "Niemand moet vreemd opkijken wanneer het koninklijk theater Carré op donderdag 7 november de deuren opent voor het profboksen en dan het bordje uitverkocht tegenkomt," meld de organisatie.

Wees op tijd

Opgeroepen wordt dat als de boksfans nog willen komen kijken er op tijd bij te zijn voor de laatste kaarten. Ook is er nog maar een enkele VIP-tafel in de aanbieding. Tijdens het Ben Bril Memorial zal de hoofdpartij uitgevochten worden door niemand minder dan Gino Kanters tegen de Tsjechisch kampioen Anatoli Hunanyan.

Ook zullen Rafael Harutjunjan en Xavier Kohlen alles uit de kast halen om zich op de kaart te zetten. "Kortom, het mooiste en grootste boksgala van Nederland krijgt een sterkere bezetting dan ooit en de organisatie is verheugd dat het publiek met grote interesse naar donderdag 7 november uitkijkt,"meld de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws