Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Vasyl Lomachenko verdedigt WBA-WBO titels in de zomer

Boksen: Vasyl Lomachenko verdedigt WBA-WBO titels in de zomer

Boksen: Vasyl Lomachenko verdedigt WBA-WBO titels in de zomer

Vasyl Lomachenko vs. Luke Campbell is rond, de bokswedstrijd zal eind augustus plaatsvinden.

Het gevecht welke werd bevolen door de WBC eerder deze maand, ziet Lomachenko zijn WBA en WBO-titles op het spel zetten, terwijl hij ook zal proberende vacante WBC-titel binnen te halen.

Volgens de Oekraïense promotor Bob Arum is de deal rond en 100% zeker. In zijn laatste gevecht sloeg Lomachenko de Brit Anthony Crolla binnen vier ronden knock-out.

Engeland

Als de verplichte uitdager van de WBC, kwam de Brit Campbell als eerste in de rij naar voren, de wedstrijd zal naar alle waarschijnlijkheid in zijn thuisland Engeland plaatsvinden.

ZIE OOK >> Ex UFC vechter vlucht boksring uit

De O2 Arena in Londen is vrij voor een mogelijke datum van 31 augustus, met het KCOM-stadion van Hull dat ook een kans maakt om het gevecht te hosten. Niets is tot nu toe bekend gemaakt welke van de twee het zal worden.

Bekijk ook

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

Treurig nieuws: Boxing ’82 boksicoon ‘Opa Hekkie’ overleden

Na het eerdere overlijden van de oprichter Frans van den Heerik van de befaamde boksschool Boxing '82, is nu ook assistent trainer ‘Opa Hekkie’ overleden.

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

https://youtu.be/RIB5nVs4Se8
Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz