Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Vasyl Lomachenko verdedigt WBA-WBO titels in de zomer

Boksen: Vasyl Lomachenko verdedigt WBA-WBO titels in de zomer

Boksen: Vasyl Lomachenko verdedigt WBA-WBO titels in de zomer

Vasyl Lomachenko vs. Luke Campbell is rond, de bokswedstrijd zal eind augustus plaatsvinden.

Het gevecht welke werd bevolen door de WBC eerder deze maand, ziet Lomachenko zijn WBA en WBO-titles op het spel zetten, terwijl hij ook zal proberende vacante WBC-titel binnen te halen.

Volgens de Oekraïense promotor Bob Arum is de deal rond en 100% zeker. In zijn laatste gevecht sloeg Lomachenko de Brit Anthony Crolla binnen vier ronden knock-out.

Engeland

Als de verplichte uitdager van de WBC, kwam de Brit Campbell als eerste in de rij naar voren, de wedstrijd zal naar alle waarschijnlijkheid in zijn thuisland Engeland plaatsvinden.

ZIE OOK >> Ex UFC vechter vlucht boksring uit

De O2 Arena in Londen is vrij voor een mogelijke datum van 31 augustus, met het KCOM-stadion van Hull dat ook een kans maakt om het gevecht te hosten. Niets is tot nu toe bekend gemaakt welke van de twee het zal worden.

Bekijk ook

Boks video: Sergey Kovalev slaat Anthony Yarde knock-out

Anthony Yarde produceerde een dapper gevecht tegen Sergey Kovalev voordat hij werd uitgeschakeld in de 11e ronde van hun WBO licht-zwaargewicht titelgevecht in Chelyabinsk.

Andy Ruiz Jr toch akkoord met rematch Anthony Joshua

Het spande er nog even om maar Andy Ruiz Jr is dan toch eindelijk akkoord met een rematch tegen Anthony Joshua op 7 december.

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.