Boksen: Tyson Fury accepteert uitdaging Dillian Whyte (video) Nieuws
Nieuws

Boksen: Tyson Fury accepteert uitdaging Dillian Whyte (video)

Boksen: Tyson Fury accepteert uitdaging Dillian Whyte (video)

Tyson Fury heeft WBC's opdracht om tegen Dillian Whyte te gaan boksen geaccepteerd.

De WBC had gevraagd om een ​​gevecht tussen de Britse Britse zwaargewichten, om zo een ​​kanshebber te bepalen die tegen kampioen Deontay Wilder de ring in zal gaan.

Whyte was aan zet, maar Fury was hem voor. Fury die via een video accepteerde zei de uitdaging aan te gaan, maar wel onder één speciale voorwaarde. Hij wil boksen om de diamanten titel van de WBC in plaats van de tussentitel.

Laten we het doen

"Ik wil gewoon een speciale boodschap aan de WBC overbrengen, die me steunde in mijn terugkomst en in de loop der jaren heel eerlijk tegen me was. Ik stel voor dat zij mij en Dillian Whyte voor de diamant titel van de WBC en niet voor de tussentitel laten vechten, "zei Fury.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven wil Badr Hari, anders vertrekt hij bij GLORY

Dury richtte ook direct het woord aan Whyte: "Ik zou altijd en overal met je vechten, zeven dagen per week en vijf keer op zondag, ik kijk er naar uit om je in slaap te laten vallen. " Wanneer een eventueel gevecht tussen Fury en Whyte plaats zal vinden is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws