Boksen: Tyrone Spong de ring in tegen Oleksandr Usyk Nieuws
Nieuws

Boksen: Tyrone Spong de ring in tegen Oleksandr Usyk

Boksen: Tyrone Spong de ring in tegen Oleksandr Usyk
Boksen: Tyrone Spong de ring in tegen Oleksandr Usyk

Hij maakt binnenkort zijn zwaargewicht debuut in het boksen, Oleksandr Usyk.

Bronnen waaronder Mike Coppinger van the Athletic, melden dat niemand minder dan de Nederlands-Surinaamse top vechter Tyrone Spong een van de gegadigden is om tegen Usyk de ring in te gaan, tijdens diens debuut.

Tyrone Spong staat op een korte lijst van zwaargewichten die worden overwogen voor het debuut van Aleksandr Usyk op 12 oktober in Chicago, naast Bryant Jennings. Verwacht wordt dat vrijdag een aankondiging volgt wie de uiteindelijke tegenstander van Usyk wordt.

Alles gewonnen

Oleksandr Usyk verliet eerder de cruiserweight-divisie als onbetwiste kampioen. Vorig jaar claimde Usyk alle ‘Fighter of the Year’-onderscheidingen toen hij het World Boxing Super Series-toernooi won en alle vier cruisergewicht-titels verenigde om onbetwist kampioen te worden.

Spong op zijn beurt boekte grote successen in het boksen na een legendarische kickboks carrière en kwam onder andere uit voor GLORY kickboxing. In Latijns Amerika wordt Spong gezien als de autoriteit in het boksen en sleept dan ook diverse titels binnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws