Boksen: 'Tony Bellew ik pak zaterdag alle titels van Usyk' Nieuws
Nieuws

Boksen: 'Tony Bellew ik pak zaterdag alle titels van Usyk'

Boksen: 'Tony Bellew ik pak zaterdag alle titels van Usyk'
Boksen: 'Tony Bellew ik pak zaterdag alle titels van Usyk'

Tony Bellew voorspelt bloed en pijn voor zijn tegenstander IBF / WBA / WBC / WBO-cruiserweight-kampioen Oleksandr Usyk zaterdagavond in de Manchester Arena in Manchester, Engeland.

Het verslaan van Usyk gaat een geweldige boost geven aan Bellews nalatenschap in de sport. Het zou een kers op de taart van zijn carrière zijn. Bellew is een van die vechters die het grootste deel van zijn carrière niets hebben gedaan.

Het is pas nu in de schemering van zijn carrière dat hij veel bereikt heeft, goed geld heeft verdiend en veel boksliefhebbers geschokt heeft die dachten dat hij niet veel meer was dan een bokser van een laag niveau. Bellew heeft nog steeds geen cruiserweight op topniveau verslagen, maar dat kan na zaterdag veranderen als hij de winst op Usyk kan pakken.

Strategie

Bellew, 35, is klaar om Usyk te verslaan, en hij heeft een plan waarvan hij denkt dat het hem de winst op zal leveren. Bellew zegt niet wat het plan is, maar hij voelt dat het een kans heeft om hem naar de overwinning te leiden. Als dit niet werkt, is Bellew klaar om indien nodig over te schakelen naar een Plan-B, C, D of E.

Bellew zegt dat hij zijn carrière op zaterdagavond zal beëindigen nadat hij Usyk uitschakelt. Hij zal nooit meer vechten in een boksring nadat hij de titels van Usyk heeft afgepakt, en hij wil ervoor zorgen dat hij de sport verlaat met een overwinning op de meest getalenteerde bokser die nu rondloopt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws