Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Spence Jr. wil miljoenen voor gevecht tegen Canelo

Boksen: Spence Jr. wil miljoenen voor gevecht tegen Canelo

Boksen: Spence Jr. wil miljoenen voor gevecht tegen Canelo

Errol Spence Jr. wil dat Golden Boy Promotions baas Oscar De La Hoya, weet dat het meer dan $ 20 miljoen kost om hem in de ring te krijgen.

Spence Jr is kandidaat om tegen boks superster Saul Canelo Alvarez de ring te betreden voor zijn IBF, WBA en WBC middengewicht titels in september.

De La Hoya wil Spence zover krijgen dat hij akkoord gaat om het gevecht aan te gaan met de 28-jarige Canelo (52-1-2, 35 KOs), die een tegenstander nodig heeft voor zijn volgende gevecht op DAZN.

Miljoenen deal

Canelo moet blijven boksen met populaire tegenstanders om de abonnees voor DAZN te helpen opdrijven. Spence bevindt zich momenteel in een goede positie om grote bedragen te krijgen voor gevechten tegen DAZN boksers zoals Canelo, Gennady Golovkin, Danny Jacobs en Demetrius Andrade.

ZIE OOK >> Vliegtuig met Canelo fans verongelukt

Dit zou Alvarez’s derde gevecht zijn van zijn vijfjarige, $ 365 miljoen deal met DAZN. Hij heeft WBA super middengewicht kampioen Rocky Fielding en IBF middengewicht kampioen Daniel Jacobs in zijn eerste twee gevechten op DAZN verslagen.

Bekijk ook

Amir Khan vs Manny Pacquiao bevestigt voor november

Amir Khan heeft bevestigd dat zowel hij als Manny Pacquiao een contract hebben getekend voor een gevecht.

Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd

Het rommelt al een tijdje tussen kickboksers Benjamin Adegbuyi en Daniel Ghita.

Bokslegende Pernell Whitaker overleden na bizar ongeluk

Pernell Whitaker wordt beschouwd als een van de grootste lichtgewicht boksers aller tijden, stierf zondag hij werd 55 jaar oud.