Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Serginio Kanters maakt debuut bij het Britse MTK Global

Boksen: Serginio Kanters maakt debuut bij het Britse MTK Global

Boksen: Serginio Kanters maakt debuut bij het Britse MTK Global

De Nederlandse Serginio Kanters zal zijn debuut maken bij het bekende Britse MTK (Mac The Knife), tijdens de Global’s Brentwood show op 9 maart.

Kanters, bokste vorig jaar in Engeland wat eindigde in een gelijkspel met voormalig Europees bronzen medaillewinnaar bij de amateurs Dmytro Mytrofanov.

De van oudsher kickbokser uit de stal van Mike’s Gym, die verschillende titles op zijn naam heeft, maakt nu wederom een uitstapje naar het boksen. En niet zomaar een, boks gigant Tyson Fury vecht ook onder de MTK Global vlag.

Ik ben een vechter

Kanters zegt vooruitlopend op zijn deelname in het Brentwood Center op de site van MTK: “Ik kijk er naar uit om de fans te entertainen.”

“Sommige mensen noemen me een beetje Mike Tyson omdat ik gewoon wil knallen. Ik echt als het koet met iedere tegenstander. Ik ben een vechter. Als het aan mij zou liggen, zou ik elke maand boksen, zelfs elke week! Ik geniet gewoon van boksen. “

Grote plannen

“Ik ben van plan de eerste Nederlandse bokser op het wereldwijd toneel te worden. Ik wil in de eliteklas zitten. “

De hoofdpartij in Essex is tussen Michael McKinson, die zijn WBC International Silver titel verdedigt tegen Ryan Kelly. Het evenement zal live op iFL TV te zien zijn.

Bekijk ook

Boks video: Sergey Kovalev slaat Anthony Yarde knock-out

Anthony Yarde produceerde een dapper gevecht tegen Sergey Kovalev voordat hij werd uitgeschakeld in de 11e ronde van hun WBO licht-zwaargewicht titelgevecht in Chelyabinsk.

Andy Ruiz Jr toch akkoord met rematch Anthony Joshua

Het spande er nog even om maar Andy Ruiz Jr is dan toch eindelijk akkoord met een rematch tegen Anthony Joshua op 7 december.

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.