Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Serginio Kanters de ring in voor de WBC Wereldtitel

Boksen: Serginio Kanters de ring in voor de WBC Wereldtitel

Boksen: Serginio Kanters de ring in voor de WBC Wereldtitel

De Nederlandse bokser en voormalig kickbokser Serginio Kanters zal de ring in gaan voor vacante WBC jeugd middengewicht titel.

Kanters (7-2-1, 3 KO’s) treft de Zwitser en ongeslagen middengewicht Ramadan Hiseni (12-0, 4 KO’s), op 30 augustus in de Stadthofsaal, Uster, Zwitserland.

De bokswedstrijd is gepland voor 10 rondes met de vacante absolute WBC jeugd middengewicht titel op het spel. Ramadan won zijn eerste professionele titel in april, met het verslaan van Christian Schembri (14-6, 6 KOs) ui Malta en won de WBC zilveren jeugd middengewicht titel.

Grote talenten

Kanters is een voormalige kickbokser en heeft succes gehad in zijn overgang naar boksen met stevige tegenstand. De inzet is hoog voor beide vechters met mogelijke gevolgen voor de winnaar van de wereldranglijst. Beide vechters zijn slechts 22 jaar oud en staan ​​tegenover elkaar in een tijd waar het niet altijd zo gemakkelijk is om dit soort gevechten te maken.

Ramadan’s manager / promotor Hani Guertner en Kanter’s promotor Lee Eaton / MTK Global kwamen professioneel tijdig in de strijd. “Dit is een uitstekende combinatie van twee jonge boksers, elk met hun eigen vechtstijl. Ik verwacht een opwindend gevecht voor de fans. “Zei Guertner.

Bekijk ook

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.

Gennady Golovkin de ring in tegen Sergiy Derevyanchenko

Gennady Golovkin en Sergiy Derevyanchenko zullen elkaar treffen op 5 oktober in Madison Square Garden, ...

Boxing Influencers 2: Dave Roelvink toegevoegd aan line-up

De tweede editie van Boxing Influencers staat gepland voor 26 oktober in het Top sport centrum Almere