Boksen: Ricardo Snijders in gevecht om de IBO wereldtitel Nieuws
Nieuws

Boksen: Ricardo Snijders in gevecht om de IBO wereldtitel

Boksen: Ricardo Snijders in gevecht om de IBO wereldtitel
Boksen: Ricardo Snijders in gevecht om de IBO wereldtitel

Nederlander Ricardo Snijders zal gaan strijden voor de IBO wereldtitel.

Op zaterdag 4 mei 2019 zal de Nederlander Ricardo Snijders de Belg Joel Tambwe Djeko ontmoeten in een explosieve professionele bokswedstrijd.

Snijders die een indrukwekkend boksrecord heeft 17W (7Ko's); 0L; 0D is onder andere kampioen van Nederland en de Benelux. In 2017 en 2018 haalde hij deze titels binnen. De Benelux titel door in Voerendaal zijn Belgische tegenstander te verslaan.

Unieke kans

In mei zal Snijders strijden om de IBO Intercontinental Cruiserweight Title tegen Belg Joel Tambwe Djeko 15W(7Ko's) ; 2L(0 Ko's); 1D. De winnaar van deze titel bij een van de Top 5-wereldfederaties, zal zeker een kans worden geboden om voor de allerhoogste titel te gaan boksen.

Op het programma staan ook 3 amateurgevechten waaronder vertegenwoordigers van het Belgische nationale team. Vijf professionele gevechten met de Brusselaars Anass Messaoudi, Montassar Mechri, Sohaib El Sialiti, Mohamed El Marcouchi en twee Amerikanen Christian Montano en Joseph George.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws