Boksen populairder dan ooit onder vrouwen Nieuws
Nieuws

Boksen populairder dan ooit onder vrouwen

Boksen populairder dan ooit onder vrouwen
Boksen populairder dan ooit onder vrouwen

Het boksen wint aan populariteit bij de vrouwen, dit lijkt vooral te wijten aan de aandacht in de media en het aanstaande WK.

De diverse boksscholen merken een toename in vrouwelijke leden, daar waar het kickboksen al een tijd zeer populair is in die doelgroep lijkt het boksen bezig met een inhaalslag.

Op zondag 13 oktober vindt de finale plaats voor het WK Boksen in Rusland, de bekende Nederlandse boksers Nouchka Fontijn en Jemyma Bettina zullen daar acte de présence geven.

Een bokszak slaat niet terug

Navraag bij de diverse boksscholen leert dat vrouwen steeds meer willen sparren naast het trainen op de bokszak. Ook al lijkt de trend boksfit te zijn toegenomen toch wil men het echte werk doen en ervaren wat het is om tegenstand te krijgen, een bokszak slaat niet terug.

Nu het WK voor de deur staat lijken de aanmeldingen bij de boksscholen nog meer toe te nemen en melden vrouwen zich aan. Een goede ontwikkeling voor de sport en haar beoefenaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws