Boksen: Ongeslagen Claressa Shields verovert de WBO titel Nieuws
Nieuws

Boksen: Ongeslagen Claressa Shields verovert de WBO titel

Boksen: Ongeslagen Claressa Shields verovert de WBO titel

Claressa Shields domineerde zaterdag Christina Hammer en claimt hiermee de WBA, WBC, IBF en WBO middengewicht titels.

De Amerikaanse Shields is slechts 24 jaar oud maar nu al een grote naam in het prof boksen. Op zaterdag 13 april stond zij tegenover Christina Hammer in de Boardwalk Hall in Atlantic City. Shields voegde de WBO-riem van de Duitser toe aan de WBA-, WBC- en IBF-titels die de Amerikaanse al in bezit had.

LEES OOK > Nederlands bokstalent Alicia Holzken pakt twee titels

Als amateur was zij Olympische en Wereld gouden medaillewinnaar, nu in haar korte profcarrière Shields heeft zij al de WBA, WBC, IBF en WBO titels op haar naam staan. Shields won via een unaniem besluit na 10 ronden, 98-92 en 98-91 van Hammer.

Op naar de volgende

"Ik deed het. Ze heeft geen enkele ronde gewonnen. Ik heb haar bijna knock-out geslagen. Ik zweer het, ik heb het gevoel dat ik nu droom. Met dank aan Christina Hammer en haar team, "zei Shields. "Ik was gewoon aan het rekenen in de eerste ronde en daarna begon ik haar uit elkaar te slopen. "

Shields heeft nu haar pilen gericht op Cecilia Brækhus is de onbetwiste kampioen in het weltergewicht. "Dames boksen, we staan ​​in vuur en vlam," zei Sheilds. "Ik kan niet wachten om het volgende supergevecht te zien. Geef me Cecilia Brækhus voor 154 pond. Dat is wie ik nu wil. Ofwel haar of Savannah Marshall. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws