Boksen ONE Championship: Vitor Belfort vs. Roy Jones Jr Nieuws
Nieuws

Boksen ONE Championship: Vitor Belfort vs. Roy Jones Jr

Boksen ONE Championship: Vitor Belfort vs. Roy Jones Jr
Boksen ONE Championship: Vitor Belfort vs. Roy Jones Jr

Vitor Belfort zegt dat hij een comeback-gevecht heeft en wel tegen bokskampioen Roy Jones Jr.

De 41-jarige Belfort (26-14 MMA) plaatste gisteravond een video op zijn Instagram en zei dat de 50-jarige bokskampioen Roy Jones Jr. (66-9 boksen) heeft ingestemd met een gevecht bij ONE Championship. Er is nog geen officiële aankondiging gedaan door de organisatie.

Belfort kondigde zijn pensionering aan na een tweederangs knock-out verlies tegen Lyoto Machida in mei 2018 op UFC 224 in Rio de Janeiro. Belfort is een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, hij heeft bij de organisatie gevochten voor drie verschillende titels.

Speciale bokswedstrijd

Belfort kondigde afgelopen week aan dat hij met pensioen zou gaan en had getekend bij ONE Championship. Geen debuutdatum of tegenstander werd aangekondigd, noch werd de mogelijkheid geschetst voor wat waarschijnlijk een bokswedstrijd op speciale regels tegen Jones zou moeten zijn.

LEES OOK: Vitor Belfort tekent bij ONE Championship

Het UFC-contract van Belfort kwam tot een einde met de strijd tegen Lyoto Machida, waarmee hij voor het eerst sinds 2009 niet gebonden was aan de organisatie. Belfort, bestempled als een legende heeft opmerkelijke overwinningen op onder meer Randy Couture, Wanderlei Silva, Rich Franklin, Michael Bisping, Luke Rockhold en Dan Henderson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws