Boksen: Oleksandr Usyk treft Carlos Takam in oktober Nieuws
Nieuws

Boksen: Oleksandr Usyk treft Carlos Takam in oktober

Boksen: Oleksandr Usyk treft Carlos Takam in oktober
Boksen: Oleksandr Usyk treft Carlos Takam in oktober

Oleksandr Usyk zal dit jaar toch zijn langverwachte zwaargewicht debuut maken.

Usyk en Takam zal op 12 oktober in de Wintrust Arena in Chicago zijn zwaargewicht debuut maken tegen Takam, vertelde een bron aan de Amerikaanse media. De matchup wordt later deze week officieel aangekondigd.

Het gevecht zou oorspronkelijk in mei plaatsvinden in de MGM National Harbor in Oxon Hill, MD, maar nu hebben Eddie Hearn en Matchroom Boxing de wedstrijd verplaatst naar Chicago. Usyk vecht voor de derde keer in de Verenigde Staten.

Andy Ruiz Jr. en Anthony Joshua

De zwaargewicht wedstrijd zal een zeer belangrijke zijn voor Usyk (16-0, 12 knockouts), een gouden medaillewinnaar op de Olympische Spelen van 2012. De Oekraïener is een verplichte uitdager voor de winnaar van de onlangs aangekondigde match tussen Andy Ruiz Jr. en Anthony Joshua.

ZIE OOK >> Oleksandr Usyk maakt stap naar zwaargewicht divisie

Usyk leed een gescheurde rechterbiceps-blessure in mei, slechts enkele dagen voor zijn oorspronkelijk geplande 25 mei-clash met Takam (36-5-1, 28 knock-outs) die leidde tot een uitstel van zijn eerste uitstapje naar de zwaargewicht divisie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws