Boksen: Oleksandr Usyk opgewonden over gevecht met Tyrone Spong Nieuws
Nieuws

Boksen: Oleksandr Usyk opgewonden over gevecht met Tyrone Spong

Boksen: Oleksandr Usyk opgewonden over gevecht met Tyrone Spong
Boksen: Oleksandr Usyk opgewonden over gevecht met Tyrone Spong

De Nederlands-Surinaamse bokser Tyrone Spong is de tegenstander van Oleksandr Usyk in diens zwaargewicht boks debuut.

Op 12 oktober ontmoetten Usyk en Spong elkaar in Chicago in wat verwacht wordt een van de meest spannende zwaargewicht partijen te worden in het boksen. Usyk die omhoog gaat in gewicht om op zwaargewicht te vechten treft een Spong die in de klasse flink van zich heeft alten horen.

Spong wordt dan wellicht gezien als een springplank voor Usyk om de wereldkampioen in het zwaargewicht uit te dagen, maar wat gebeurt er als Spong wint vragen veel boks fans zich af. Voor spong zou dat betekenen dat hij zijn bokshandschoen afdruk wereldwijd neerzet.

Zin in

Toch lijkt Usyk zelf zich geen echte zorgen te maken. Op social media plaatste hij dan vandaag ook een post waarin hij aangaf opgewonden te zijn over de clash met Spong.

β€œIk ben erg opgewonden om mijn zwaargewicht debuut te maken in Chicago op 12 oktober. Tyrone Spong is een snel en krachtig zwaargewicht die veel succes heeft gehad in de ring. Ik moet deze test doorstaan om uit te dagen voor de wereldtitel zwaargewicht. Ik kijk ernaar uit iedereen daar te zien," Aleksandr Usyk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws