Boksen: Mikey Garcia in titelstrijd met Errol Spence Jr Nieuws
Nieuws

Boksen: Mikey Garcia in titelstrijd met Errol Spence Jr

Boksen: Mikey Garcia in titelstrijd met Errol Spence Jr
Boksen: Mikey Garcia in titelstrijd met Errol Spence Jr

Errol Spence Jr vs. Mikey Garcia, de twee zullen elkaar ontmoeten voor de IBF-weltergewichtstitel die in het bezit is van Spence op 16 maart 2019 in het AT & T Stadium in Arlington, Texas.

Spence (24-0, 21 KO) is een elite weltergewicht, een 28-jarige southpaw die zichzelf heeft bewezen als de vechter die hij verwachtte te worden, zowel als amateur als vroeg in zijn prof carrière.

In mei 2017 ging hij naar Sheffield, Engeland, versloeg Kell Brook en de IBF 147-pond titel te winnen, en heeft sindsdien zijn titel tweemaal verdedigd, beide keren in 2018. In januari versloeg hij Lamont Peterson via een onderbreking in de zevende ronde en in juni was hij te sterk voor de onvoorbereide verplichte uitdager Carlos Ocampo met een eerste ronde knock-out.

Unieke bokser

Garcia (39-0, 30 KO) gaat twee gewichtsklassen omhoog voor dit gevecht. De 30-jarige pond-voor-pond bokser heeft wereldtitels gewonnen op 126, 130, 135 en 140. Zijn overwinning op Sergey Lipinets op junior weltergewicht was een eenmalige in zijn soort, want hij ging vier maanden terug naar lichtgewicht later om Robert Easter Jr te verslaan.

Maar het is nu officieel, we zullen het zien en Garcia zal ofwel bewijzen dat hij 147 aankan of niet. Hij neemt hier geen gemakkelijk gevecht, als hij tegen een van de beste boksers in de divisie staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws