Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: McGregor staat open voor rematch met Mayweather

Boksen: McGregor staat open voor rematch met Mayweather

Fans boos na pers conferentie McGregor vs Mayweather!

Een tweede bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor is niet onmogelijk, de UFC-vechter beweerd dat hij open zou staan ​​voor een herkansing.

McGregor bracht het nieuws niet op zijn normaal bekende wijze via een interview. Een tweet die waarschijnlijk zijn zinnen prikkelde was de aanleiding tot het noemen van een rematch mogelijkheid met ’money’ Mayweather.

Een Twitter-gebruiker, Chris, tweette vol lof over de prestaties van de 30-jarige Ier, bewerend dat de strijd volledig Conor’s gevecht was de gehele 8,5 rondes. “Wij zagen Conor in de achtste ronde een Vasyl Lomachenkotje doen tegen Floyd”, schreef Chris.

In de problemen

Interessant genoeg had de twitteraar McGregor niet getagd in de tweet, maar dat belette de notorious niet om daarop te antwoorden. “Ik heb Floyd goed geraakt met een linkerhoek, waardoor hij in de problemen kwam,” zei hij.

LEES OOK: Mayweather protege zwaar in de problemen

“Het was een geweldige bokswedstrijd! Een rematch zal ongetwijfeld interessant zijn en ik sta daar zeker voor open,”vervolgde McGregor. Het May-Mac gevecht werd gehouden in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada, in augustus 2017.

Absolute winnaar

De ongeslagen 42-jarige Amerikaanse bokser kwam zegevierend tevoorschijn en claimde een 10e ronde TKO overwinning en noteerde hiermee zijn 50e overwinning.

Bekijk ook

Boks video: Sergey Kovalev slaat Anthony Yarde knock-out

Anthony Yarde produceerde een dapper gevecht tegen Sergey Kovalev voordat hij werd uitgeschakeld in de 11e ronde van hun WBO licht-zwaargewicht titelgevecht in Chelyabinsk.

Andy Ruiz Jr toch akkoord met rematch Anthony Joshua

Het spande er nog even om maar Andy Ruiz Jr is dan toch eindelijk akkoord met een rematch tegen Anthony Joshua op 7 december.

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.