Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: McGregor staat open voor rematch met Mayweather

Boksen: McGregor staat open voor rematch met Mayweather

Fans boos na pers conferentie McGregor vs Mayweather!

Een tweede bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor is niet onmogelijk, de UFC-vechter beweerd dat hij open zou staan ​​voor een herkansing.

McGregor bracht het nieuws niet op zijn normaal bekende wijze via een interview. Een tweet die waarschijnlijk zijn zinnen prikkelde was de aanleiding tot het noemen van een rematch mogelijkheid met ’money’ Mayweather.

Een Twitter-gebruiker, Chris, tweette vol lof over de prestaties van de 30-jarige Ier, bewerend dat de strijd volledig Conor’s gevecht was de gehele 8,5 rondes. “Wij zagen Conor in de achtste ronde een Vasyl Lomachenkotje doen tegen Floyd”, schreef Chris.

In de problemen

Interessant genoeg had de twitteraar McGregor niet getagd in de tweet, maar dat belette de notorious niet om daarop te antwoorden. “Ik heb Floyd goed geraakt met een linkerhoek, waardoor hij in de problemen kwam,” zei hij.

LEES OOK: Mayweather protege zwaar in de problemen

“Het was een geweldige bokswedstrijd! Een rematch zal ongetwijfeld interessant zijn en ik sta daar zeker voor open,”vervolgde McGregor. Het May-Mac gevecht werd gehouden in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada, in augustus 2017.

Absolute winnaar

De ongeslagen 42-jarige Amerikaanse bokser kwam zegevierend tevoorschijn en claimde een 10e ronde TKO overwinning en noteerde hiermee zijn 50e overwinning.

Bekijk ook

Chaos tijdens persconferentie Bare Knuckle boksen (video)

Ex-prof bokser Paulie Malignaggi probeerde Artem Lobov te slaan met een microfoon bij de opening van een persconferentie.

Boks nieuws: Hughie Fury tegen ex-houthakker de ring in

De Engelsman Hughie Fury zal op 25 mei in Manchester de ring betreden tegen Chris Norrad.

Bokser Deontay Wilder wil tegenstander dood slaan!

Boksen: Deontay Wilder klaar om ‘tegen iedereen te vechten’

Deontay Wilder zegt dat hij met iedereen zal vechten na zijn laatste overwinning in de ring. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT