Boksen: Manny Pacquiao vs Amir Khan bevestigt Nieuws
Nieuws

Boksen: Manny Pacquiao vs Amir Khan bevestigt

Boksen: Manny Pacquiao vs Amir Khan bevestigt
Boksen: Manny Pacquiao vs Amir Khan bevestigt

Pacquiao vs Khan wordt al jaren besproken en zal nu 9 november dit jaar plaatsvinden.

Khan, 32, zag een gevecht met Pacquiao in 2017 ten val komen en wilde hem onder ogen zien sinds ze samen onder Freddie Roach trainden in de Wild Card Gym een ​​decennium geleden.

"Er is veel gesproken over mij en Manny vechten de afgelopen jaren, toen we samen waren onder Freddie," zei de voormalige licht-weltergewicht koning. "Het is een gevecht waar ik al jaren op hoop en nu lijkt het erop dat het eindelijk zal gebeuren. Ik wil terug in de mix. Dat is waarom ik dit gevecht zo snel na Crawford heb aangenomen.

Einde aan de oorlog

"Ik ben alleen geïnteresseerd in grote gevechten en een gevecht met Manny Pacquiao zou zeker een groot gevecht zijn." Khan's wedstrijd met Goyat is de nieuwste uitbreiding van India's rivaliteit met Pakistan en hij heeft de twee strijdende landen verteld de gevechten te laten aan de mannen in de ring.

ZIE OOK>> Amir Khan vs Neerjat Gojan

Maar eerst staat Khan tegenover de Pakistaan Goyat, in wat gezien wordt als een strijd tussen India en Pakistan die al jaren op gespannen voet leven. Khan maakt zich zorgen over de escalerende spanning tussen de landen, die vier keer ten oorlog zijn getrokken en hoopt dat hun strijd kan bijdragen aan het onschadelijk maken van de vijandschap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws