Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Manny Pacquiao vs Amir Khan bevestigt

Boksen: Manny Pacquiao vs Amir Khan bevestigt

Boksen: Manny Pacquiao vs Amir Khan bevestigt

Pacquiao vs Khan wordt al jaren besproken en zal nu 9 november dit jaar plaatsvinden.

Khan, 32, zag een gevecht met Pacquiao in 2017 ten val komen en wilde hem onder ogen zien sinds ze samen onder Freddie Roach trainden in de Wild Card Gym een ​​decennium geleden.

“Er is veel gesproken over mij en Manny vechten de afgelopen jaren, toen we samen waren onder Freddie,” zei de voormalige licht-weltergewicht koning. “Het is een gevecht waar ik al jaren op hoop en nu lijkt het erop dat het eindelijk zal gebeuren. Ik wil terug in de mix. Dat is waarom ik dit gevecht zo snel na Crawford heb aangenomen.

Einde aan de oorlog

“Ik ben alleen geïnteresseerd in grote gevechten en een gevecht met Manny Pacquiao zou zeker een groot gevecht zijn.” Khan’s wedstrijd met Goyat is de nieuwste uitbreiding van India’s rivaliteit met Pakistan en hij heeft de twee strijdende landen verteld de gevechten te laten aan de mannen in de ring.

ZIE OOK>> Amir Khan vs Neerjat Gojan

Maar eerst staat Khan tegenover de Pakistaan Goyat, in wat gezien wordt als een strijd tussen India en Pakistan die al jaren op gespannen voet leven. Khan maakt zich zorgen over de escalerende spanning tussen de landen, die vier keer ten oorlog zijn getrokken en hoopt dat hun strijd kan bijdragen aan het onschadelijk maken van de vijandschap.

Bekijk ook

Jeugdtalenten in actie tijdens Eindhoven Box Cup

De talentenploeg van The Golden Gloves Eindhoven krijgen ook dit jaar weer een podium tijdens de Junior Eindhoven Box Cup.

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Titel ontnomen: Nederlandse Boksbond stelt Nouchka Fontijn in gelijk

Boris van der Vorst, voorzitter van de Nederlandse Boksbond is nog altijd vol verbazing over het besluit van de jury, die na het beroep van haar tegenstander Lauren Price (25) de titel afpakt van Nouchka Fontijn.