Boksen: Lomachenko brak hand tijdens knock-out op Crolla (video) Nieuws
Nieuws

Boksen: Lomachenko brak hand tijdens knock-out op Crolla (video)

Boksen: Lomachenko brak hand tijdens knock-out op Crolla (video)

Dat boksers over een flinke stootkracht kunnen beschikken is geen geheim.

Vasyl Lomachenko (13-1-0) behield vrijdagavond zijn WBA "Super" en WBO wereldgewicht-titels met een dominante en brutale KO-overwinning op de Engelse Anthony Crolla (34-7-3), zijn verplichte uitdager voor WBA.

Lomachenko en Crolla belanden in een een gevecht wat twee kanten op had kunnen gaan. Net toen de Oekraïner dacht de winst in zijn zak te hebben, kwam de Engelsman Crolla onverwachts terug.

Regen van stoten

Lomachenko liet het er niet bij zitten en leek een ware stoten kanonnade los te laten op Crolla. Met een flinke rechterhoek schakelde Lomachenko zijn tegenstander Crolla uit, deze zakte naar het canvas en was in een tijd in dromenland.

LEES OOK > Vasyl Lomachenko slaat Anthony Crolla knock-out

Volgens geruchten zou de Oekraïner tijdens het gevecht zijn rechterhand hebben gebroken. Om precies te zijn tijdens de stoot die Crolla in de 4e ronde ten val bracht. Er is nog steeds niets officieels bekend gemaakt, maar als zijn hand inderdaad gebroken is, zal hij in het najaar van 2019 pas weer actie komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws