Boksen: Knock-out maakt Jose Ramirez WBC en WBO kampioen Nieuws
Nieuws

Boksen: Knock-out maakt Jose Ramirez WBC en WBO kampioen

Boksen: Knock-out maakt Jose Ramirez WBC en WBO kampioen
Boksen: Knock-out maakt Jose Ramirez WBC en WBO kampioen

De droom van Jose Ramirez werd zaterdagavond werkelijkheid.

Ramirez (25-0, 17 knockouts) stopte Maurice Hooker in ronde zes om de WBC en WBO junior weltergewicht titels te claimen. De strijd was er een van twee beste vechters in de divisie. Beide boksers maakten de derde verdediging van hun respectievelijke wereldtitels.

Halverwege de openingsronde scoorde Ramirez een knockdown tegen Hooker. Ramirez stapte onbedoeld op de voet van Hooker terwijl hij op diens stoot belandde, waardoor Hooker achterover viel. Hooker protesteerde fel tegen scheidsrechter Nelson zonder resultaat.

Scheidsrechter stop

Hooker deed het goed in de openingsmomenten van de tweede ronde, Ramirez doel sloot de afstand, Ramirez neer tegen de touwen en verbinding met verschillende stoten op het lichaam van Hooker. Gaandeweg het gevecht hadden beide boksers hun momenten.

Het tempo van het gevecht vertraagde tijdens ronde zes, wat Hooker lijkt te bevoordelen omdat hij zijn afstand tot Ramirez bleef houden. Ramirez volgde door verschillende stoten uit te delen op een weerloze Hooker die scheidsrechter Mark Nelson ertoe aanzette om op het gevecht te stoppen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws