BOKSEN KEERT TERUG IN NL: Groots boks spektakel in Dordrecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

BOKSEN KEERT TERUG IN NL: Groots boks spektakel in Dordrecht

BOKSEN KEERT TERUG IN NL: Groots boks spektakel in Dordrecht
BOKSEN KEERT TERUG IN NL: Groots boks spektakel in Dordrecht

Op vrijdag 25 september 2020 vindt het "De Toekomst boksevent" in Dordrecht plaats. Hierbij zullen Stephen Danyo en Alicia Holzken acte de présence geven.

Het event vindt plaats onder het label van Stephen Danyo’s C1BOXING in samenwerking met Dari Gym. Het event zal via een betaalde live stram te volgen zijn, ook kan het via exclusieve kaarten het event bij wonen.

Danyo die vastbesloten is om wereldkampioen te worden lanceerde het initiatief via zijn eigen C1 BOXING label en heeft in samenwerking met DARI GYM een ijzersterke opening geprogrammeerd met Sean Fennel (UK), WIBF wereldkampioen Alicia Holzken en hemzelf.

Boksen is terug in Nederland

Tijdens de coronacrisis beraadde Danyo zich en heeft de afgelopen maanden dan ook niet stil gezeten, trainde hij binnen de mogelijkheden door en oriënteerde hij zich in Engeland om het (prof)boksen in Nederland een boost te geven.

De Toekomst is voor zover bekend het eerste officiële boksevent welke in Nederland gehouden wordt na de coronapandemie. Het event zal gehouden worden onder de auspiciën van de Nederlandse boksbond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws