Boksen: Jarrell Miller eist wereldtitelgevecht tegen Anthony Joshua - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Jarrell Miller eist wereldtitelgevecht tegen Anthony Joshua

Boksen: Jarrell Miller eist wereldtitelgevecht tegen Anthony Joshua


Jarrell ‘Big Baby’ Miller (screenshot YouTube)

Ongeslagen Amerikaanse zwaargewicht Jarrell ‘Big Baby’ Miller 23-0-1 (20) heeft meervoudig boks kampioen Anthony Joshua 22-0 (21) opgeroepen zijn titel tegen hem te verdedigen in zijn geboortestad New York.

De 30-jarige zwaargewicht deed zijn uitspraak afgelopen zaterdagavond, tijdens het gevecht tussen Saul ‘Canelo’ Alvarez’s en Rocky Fielding in Madison Square Garden in Manhattan.

“Ik kijk ernaar uit om hem nog een keer tegen te komen,” zei Miller tegen Sky Sports. “Het is leuk, niet persoonlijk alleen maar zakelijk. AJ is een grote kampioen die zijn dingen binnen en buiten de ring doet, maar eerdaags sla ik hem op zijn gezicht. Ik weet van mijzelf dat ik AJ kan hebben, en ook Deontay Wilder. “

Uitdaging

Miller daagde Joshua dus uit om tegen hem te vechten in de Verenigde Staten, wat voor de 29-jarige Londener zijn Amerikaans debuut zou betekenen, schrijft Ringnews24.com.

“Madison Square Garden is het Mecca van het boksen, ongeacht wat mensen zeggen,” zei Miller. “Als AJ naar America wil komen, dit is de plaats om het te doen en ik ben de man die hem in zijn gezicht gaat slaan.”

Ervaring op doen

Eddy Hearn, de promotor van AJ, gaf aan dat Miller misschien eerst nog een paar partijen moet vechten alvorens hij geacht wordt een serieuze partij te zijn voor Joshua.

“Ik weet niet of Anthony Joshua tegen Jarrell Miller in Madison Square Garden zo heel speciaal zou zijn,” legt Hearn uit. “AJ is daar en wij houden het hier netjes en simpel vandaag. Jarell doet het goed en ik geloof dat hij komt naar Engeland komt voor het Dillian Whyte gevecht. Waarschijnlijk de meest actieve zwaargewicht op dit moment, en ik zeg je, Joshua tegen Miller zal ooit een groot gevecht gaan worden . Misschien wel eerder dan je denkt.”

Bekijk ook

Gratis shoppen in vechtsportwinkel! Ondernemer opent zijn deuren

De vechtsport ondernemer kwam een paar weken geleden met het lumineuze idee

Muaythai, ultieme training voor lichaam en geest

Afbeelding van abdurraouf ramesh abdullah via Pixabay Heb je ooit een te dikke Muaythai-vechter gezien? ...

Chico Martinez: “Ik maak niet weer dezelfde fout!”

Tijdens Enfusion in Eindhoven staat een knaller van een veteranen gevecht op de rol

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page