BOKSEN IS TERUG: Brute knock-outs in Las Vegas (VIDEO)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOKSEN IS TERUG: Brute knock-outs in Las Vegas (VIDEO)

BOKSEN IS TERUG: Brute knock-outs in Las Vegas (VIDEO)

Dinsdag keerde live boksen terug in de MGM Grand in Las Vegas. Shakur Stevenson boekte een dikke knock-out winst op Felix “La Sombra” Caraballo.

Boksen is terug en Shakur Stevenson heeft flink geïmponeerd. De WBO vedergewicht wereldkampioen, die zijn super vedergewicht debuut maakte, versloeg de Puerto Ricaan Felix “La Sombra” Caraballo. In de zesde ronde van een geplande 10-ronde gevecht in het MGM Grand Conference Center in Las Vegas.

Stevenson toonde zijn talenten in het eerste grote boks event in de Verenigde Staten sinds de COVID-19-pandemie begon. Een body shot betekende het einde voor Caraballo (13-2-2, 9 KO’s). Voor Stevenson (14-0, 8 KO’s) blijft de sky the limit.

Boksen is weer terug

‘Alles aan deze vechtweek was anders. Nadat mijn laatste gevecht was geannuleerd, was ik blij om mijn vaardigheden te demonstreren voor alle boksfans, “zei Stevenson.” Hij raakte mij met een paar schoten. Meer dan ik gewend ben, een paar jabs hier en daar. Hij was een stevige tegenstander. Maar ik voelde me geweldig na mijn trainingskamp in Houston. ”

Bob Arum, presidentvan de Top Rank: “Wat een geweldige prestatie van Shakur Stevenson. Hij wordt steeds beter, en wees gerust, hij is een toekomstige superster van pond voor pond. ” Top Rank startte in navolging van de UFC weer met live boksen, wat goed ontvangen werd door de boks fans.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page